BANDELĖS SU VARŠKE PAGAL BEATĄ
Kategorija: Varškės patiekalai
- pienas: 300 mililitrų
- sausos mielės: 14 gramų
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- kiaušiniai: 1
- miltai: ~500 gramų
- druska: 1 nubraukto arbatinio šaukštelio
- Įdarui:
- pusriebė varškė (9%): 360 gramų
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- grietinė: 1 valgomojo šaukšto
- kiaušiniai: 2
- druska: žiupsnelio
- razinos: pagal skonį
- Iš pradžių pieną įkaitinkite beveik iki užvirimo bei atvėsinkite. Kiaušinį lengvai išplakite bei įmaišykite į pieną. Tada atskirame inde sumaišykite miltus, mieles, cukrų bei druską. Į miltų masę pilkite pieno-kiaušinio masę bei pradžioje išmaišykite, o paskui minkykite tešlą maždaug 7-10 minučių. Pridenkite rankšluosčiu bei palikite, kad tešla pakiltų (maždaug 60 minučių).
- Tuomet įdarui varškę sumaišykite su kiaušiniu, cukrumi, druska, grietine bei razinomis.
- Paimkite pakilusios tešlos gabaliuką, rankose suformuokite blynelį, į vidų dėkite įdaro, pirštais suspauskite kraštus, lyg mėgintumėte užsukti. Sodinkite bandeles suklijuota dalimi į apačią ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Suformavusios visas bandeles leiskite jiems pakilti, palikite maždaug pusvalandžiui.
- Paskui pakilusias bandeles patepkite kiaušinio plakiniu bei kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Mėgaukitės.:)
Kiaušinius dažome natūraliai
Mielinės spurgos su džemu
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Varškėčiai - teceptas iš mamos sąsiuvinio
SALDŪS ŠUNIUKAI
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Šventėms – tortas „Snickers“
Veganiški keksiukai su razinomis
Šniceliai su balta duona ir padažu
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis
Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru
SVAJONIŲ PUSRYČIAI - MIELINIAI BLYNAI
MIELINĖS SPURGOS SU DŽEMU
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Klasikinis medaus tortas
Glazūra padengtos mielinės bandelės su cinamonu
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Kondencuoto pieno keksiukai
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Naminiai kibinai su vištiena
Raudonojo aksomo tortas