VARŠKINIAI BELGIŠKI VAFLIAI
Kategorija: Blynų patiekalų receptai / Varškės patiekalai

Ingredientai
- kiaušiniai: 3
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- vanilinis cukrus: 0,5 arbatinio šaukštelio
- miltai: 200 gramų
- biri liesa varškė: 250 gramų
- pienas: 250 mililitrų
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- sviestas: 80 gramų
- druska: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sviestą išlydome ir paliekame šiek tiek atvėsti.2. Kiaušinių trynius ir baltymus atskiriame.
3. Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo.
4. Įplakame pusę pieno, tada varškę, likusį pieną ir, galiausiai, sviestą.
5. Įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir paplakame trumpai, tik kol tešla tampa vientisa.
6. Atskirai išplakame baltymus su žiupsneliu druskos, kol jie tampa stabilūs, apvertus indą lieka vietoje.
7. Atsargiai įmaišome baltymus į tešlą, maišydami iš apačios į viršų. Nepermaišome, tešla turi būti puri.
8. Nepagailime priedų! Mes lepinomės su braškėmis ir avietėmis, vaniliniais ledais, šlakeliu agavų sirupo ir vanilės pastos. Skanaus!
Patiko receptas? Pasidalink!
Raktažodžiai:
kiaušiniai, cukrus, vanilinis cukrus, miltai, biri liesa varškė, pienas, kepimo milteliai
Panašūs receptai

Varškiniai belgiški vafliai

Varškės apkepas

Pats puriausias tobulas mokyklins varškės apkepas

KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS

Purūs rikotos blyneliai

KAKAVINIAI VAFLIAI (ARBA VAFLINIAI BLYNAI SU CINKELIU...)

Purūs amerikietiški blyneliai su bananais pagal Oliverį

Maskarponės blyneliai

VARŠKINIAI SAUSAINIAI

Mielinia belgiški vafliai su sausomis mielėmis ir pienu

Purūs rikotos sūrio blyneliai su kvietiniais miltais

Varškės apkepas su aguonomis ir cinamonu