SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
Kategorija: Užkandžiai
- ilgi balti ridikai: 1
- anakardžių riešutai: 150 gramų
- avokadai: 1
- vanduo: 50 mililitrų
- saulėje džiovinti pomidorai
- prieskoninės žolelės (krapai, petražolės)
- druska
- džiovintos paprikos prieskoniai
- čederio sūris
- salotų lapai
- Parmos arba kitas kokybiškas vytintas kumpis
- Iš pradžių vandeniu užpilkite riešutus bei palikite mažiausiai 60 minučių pastovėti (dar geriau per visą naktį). Tada išmirkytus riešutus bei 50 mililitrų vandens supilkite į maisto smulkintuvą, sutrinkite iki vientisos kreminės konsistencijos masės. Į ją sudėkite avokadą, žoleles, saulėje džiovintus pomidorus bei susmulkinkite kol masė pasidarys vientisa. Druskos bei kitų prieskonių dėkite pagal savo skonį.
- Tuomet daržovių skustuku per visą ridiko ilgį atpjaukite plonas juosteles. Kuo juostelės plonesnės, tuo lengviau suksis suktinukai. Sūrį bei kumpį supjaustykite tokio pločio kaip ropės juostelės. Ant ropės tepkite riešutų kremą, ir sluoksniuokite sūrį, kumpį bei salotos lapą. Viską susukite į ritinėlį. Jei suktinukas nesilaikys susuktoje formoje, prispaudžiame jį bei truputį palaikome. Galima susmeigti maisto smeigtukais. Jei nesinori suktinukų, lengvesnis variantas – storiau supjaustyti ridiką juostelėmis bei gaminti vieno kąsnio sumuštinius, kur ropė bus tarsi pagrindas vietoje duonos. Ant ropės tepame anakardžių kremą, dedame kitus produktus.
- Pastebėjimas: Anakardžių kremas nuostabiai pakeičia majonezą, tuo pačiu yra dar geresnio skonio. Skaniname jį žolelėmis, prieskoniais.
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
MAKARONAI SU RŪKYTA VIŠTIENA, BROKOLIAIS IR POMIDORŲ PASTA
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Virtų bulvių suktinukai su faršu
KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS
Kiaušinius dažome natūraliai
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Klasikinis medaus tortas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
HUMMUS SU SAULĖJE DŽIOVINTAIS POMIDORAIS
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
ŽUVIES SUKTINUKAI SU RIKOTOS IR BROKOLIŲ KREMU
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
Šaltibarščiai Kitaip
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Šventėms – tortas „Snickers“
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Tortas „Juodasis miškas“
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"