Vištienos ir pievagrybių suktinukai
Kategorija: Užkandžių receptai
Reikės:
500 g vištienos filė,
100 g pievagrybių,
50 g parmezano arba kitokio kietojo sūrio,
2-3 šaukštai pomidorų padažo,
žiupsnelis Viduržemio jūros prieskoninių žolelių mišinio,
50 g svogūnų,
200 g špinatų,
druskos, pipirų.
Kaip gaminti:
* Plonai išmuškite vištieną. Pabarstykite prieskoniais.
* Supjaustykite svogūnus ir pievagrybius. Kepinkite, kol pagels svogūnai.
* Įpilkite pomidorų padažo ir pakaitinkite.
* Šiek tiek atvėsinkite ir įtarkuokite sūrį. Įdarą palikite atvėsti.
* Ant maistinės plėvelės išklokite vištieną, kad neliktų tarpelių, ir uždėkite špinatų lapų.
* Į viduriuką per visą ilgį dėkite pievagrybių įdarą ir susukite suktinuką.
* Jį įvyniokite į foliją ir gerai užsukite galus.
* Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C temperatūros, ir kepkite apie 40 minučių.
* Ištraukite ir šiek tiek atvėsinkite. Supjaustykite apie 3 cm storio griežinėliais ir patiekite su salotomis.
500 g vištienos filė,
100 g pievagrybių,
50 g parmezano arba kitokio kietojo sūrio,
2-3 šaukštai pomidorų padažo,
žiupsnelis Viduržemio jūros prieskoninių žolelių mišinio,
50 g svogūnų,
200 g špinatų,
druskos, pipirų.
Kaip gaminti:
* Plonai išmuškite vištieną. Pabarstykite prieskoniais.
* Supjaustykite svogūnus ir pievagrybius. Kepinkite, kol pagels svogūnai.
* Įpilkite pomidorų padažo ir pakaitinkite.
* Šiek tiek atvėsinkite ir įtarkuokite sūrį. Įdarą palikite atvėsti.
* Ant maistinės plėvelės išklokite vištieną, kad neliktų tarpelių, ir uždėkite špinatų lapų.
* Į viduriuką per visą ilgį dėkite pievagrybių įdarą ir susukite suktinuką.
* Jį įvyniokite į foliją ir gerai užsukite galus.
* Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C temperatūros, ir kepkite apie 40 minučių.
* Ištraukite ir šiek tiek atvėsinkite. Supjaustykite apie 3 cm storio griežinėliais ir patiekite su salotomis.
Panašūs receptai

Gimtadienio vaišės, užkandžiai - stalas suaugusiems

Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

Naminiai kebabai

Naminiai kebabai su česnakiniu padažu

Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose

Sluoksniuotos tešlos užkandis su tunu ir daržovėmis

GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU

Prancūziško batono bokšteliai su vištienos krūtinėle

Naminės tortilijos su vištiena, daržovėmis ir padažu

Pyragėliai su grybais

Vištienos lazdelės su padažu

Lavašas su pievagrybiu įdaru