Sūrio užkandis su vynuogėmis

Kategorija: Užkandžiai


Sūrio užkandis su vynuogėmis

Paskelbė:
27 Kovo 2022
Laikui einant vis pabandyti naujų skonio derinių, todėl mano dėmesį patraukė visai netyčia pamatyti užkandžiai-rutuliukai. Pabandžiau juos pagaminti - pagaminimas tikrai nėra sudėtingas, ant stalo atrodo nuostabiai ir yra tikrai skanūs. Proporcijos šiame recepte labai priklauso nuo turimų vynuogių dydžio, kokiu sluoksnio storiu aptepsime tas vynuoges, o riešutų kiekis nuo pačio susmulkinimo (jeigu susmulkinsime iki miltų, tai riešutų prireiks mažiau, jeigu stambiau - tai kiek daugiau).


Ingredientai



  • vynuogės be kauliukų: 15
  • fetos sūris: 100 gramų
  • grietinė: 1 valgomojo šaukšto
  • lukštenti sūdyti ir kepinti pistacijos riešutai: 100 gramų


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia pasiruoškite visus ingredientus reikalingus šiam užkandžiui.
2. Fetos sūrį sumaišykite su grietine, kad gautumėte teptos konsitencijos kremą.
3. Tada riešutus susmulkinkite.
4. Paimkite vynuogę, ją aptepkite sūriu ir apvoliokite riešutuose.
5. Įsmeikite medinį smeigtuką ir viskas.
6. Galite skanauti!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: