LAŠIŠOS IR SŪRIO UŽKANDIS
Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai
- sūris "Philadelphia": 250 gramų (naudotas liesas)
- rūkyta lašiša: 300 gramų
- džiovinti svogūnų laiškai: 1 valgomojo šaukšto (arba krapai, petražolės)
- česnako milteliai: 1 arbatinio šaukštelio (arba šviežio česnako skiltelė)
- malti juodieji pipirai
- žalumynai
- sūrūs krekeriai
- Pirmiausia sūrį, lašišą bei prieskonius sudėkite į gilų indą ir sumalkite iki vientisos masės. Tada tepkite (arba spauskite konditeriniu švirkštu) kremą ant krekerių bei papuoškite žalumynais.
- Iš nurodyto kiekio ingredientų, pavyko pagaminti kelias lėkštės vieno kąsnio užkandėlių. Skanaus!
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
LAŠIŠOS UŽKANDIS SU TEPAMUOJU SŪRELIU
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais
Įdaryti kiaušiniai "Kruvinoji Merė" su rūkyta lašiša
NAMINIAI MACARONS
MAKARONAI SU RŪKYTA LAŠIŠA IR BROKOLIAIS
VIRTŲ KIAUŠINIŲ IR LAŠIŠOS UŽKANDIS
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
VIENO KĄSNIO UŽKANDŽIAI: BULVIŲ LIZDELIAI SU SILKE
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Bazilikų padažas
Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Tortas „Raffaello“
Sriuba su porais ir lašiša
PIKANTIŠKA UŽKANDĖLĖ PRIE VYNO AR ALAUS
Tortas „Juodasis miškas“
Kiaušinius dažome natūraliai
ORKAITĖJE KEPTA LAŠIŠA SU GARSTYČIOMIS IR ČESNAKU
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša