Prancūziškas užkandis
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- Prancūziškas batonas1 vnt
- Fermentinis sūris200 g
- Saldžioji paprika1 vnt
- Pomidoras1 vnt
- Salsa padažas2 šaukštas (-ai)
- Baziliko lapeliai1 g
- Krapai1 pagal skonį
- Kumpis arba dešra100 g
- Supjaustykite prancūzišką batoną maždaug 2-5 centimetro ilgio riekelėmis.
- Smulkiai supjaustykite kumpi ar dešrą, pomidorą ir papriką. Susmulkinkite krapus ir sumaišykite su pomidorais ir paprikomis. Visą mase pagardinkite bazilokos padažu
- Sutarkuokikite sūrį.
- Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Paruoštą masę tolygiai užtepkite ant batono riekelių. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir baziliku.
- Kepti vos kelias minutes, kol sūris išsilydys.
- Skanaus!
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Prancūziška svogūnų sriuba
SUMUŠTINUKAI SU MOCARELA SŪRIU
POMIDORŲ, FETOS SŪRIO IR BAZILIKO UŽKANDIS
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
UŽKANDIS PRIE VYNO
Sumuštinis su kiaušiniene, pomidoru ir baziliku
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Kesadilijos su žaliosiomis paprikomis
Tortas „Raffaello“
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
Bazilikų padažas
KEPTA VIŠTIENA SU ČIORISU IR BULVĖMIS
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Orkaitėje kepti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
LAŠIŠOS UŽKANDIS SU TEPAMUOJU SŪRELIU
Patys skaniausi orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su tunu
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Šniceliai su balta duona ir padažu
Sunku būtų rasti skanesnį sumuštinį
PIKANTIŠKAS UŽKANDIS
Soti naminė pica
Orkaitėje keptas guliašas su paprikomis