Prancūziškas užkandis

Kategorija: Užkandžiai


Prancūziškas užkandis

Paskelbė:
25 Kovo 2019
Ingredientai
  • Prancūziškas batonas1 vnt
  • Fermentinis sūris200 g
  • Saldžioji paprika1 vnt
  • Pomidoras1 vnt
  • Salsa padažas2 šaukštas (-ai)
  • Baziliko lapeliai1 g
  • Krapai1 pagal skonį
  • Kumpis arba dešra100 g
Eiga
  1. Supjaustykite prancūzišką batoną maždaug 2-5 centimetro ilgio riekelėmis.
  2. Smulkiai supjaustykite kumpi ar dešrą, pomidorą ir papriką. Susmulkinkite krapus ir sumaišykite su pomidorais ir paprikomis. Visą mase pagardinkite bazilokos padažu
  3. Sutarkuokikite sūrį.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Paruoštą masę tolygiai užtepkite ant batono riekelių. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir baziliku.
  5. Kepti vos kelias minutes, kol sūris išsilydys.
  6. Skanaus!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: