Baravykų sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 20g Česnakų
- 15g Sviesto
- 10g Petražolių
- 2 valg. š. Čiobrelių
- 50g Raudonųjų svogūnų
- 10g Vištienos sultinio kubelių
- 1vnt. Citrinų
- 30g Džiovintų baravykų
- 500g Grybų
- 20g Mascarpone sūrio
Gaminimas
- Džiovintus baravykus užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame pamirkti.
- Per tą laiką, šviežius grybus apie 2 minutes pakepame įkaitintoje keptuvėje su sviestu, česnaku ir svogūnu.
- Sudedame čiobrelius ir dar 1-2 minutes pakepame.
- Puode užverdame vandenį ir sudedame numirkytus baravykus (žiupsnelį pasiliekame pabarstymui) ir įdedame sultinio kubelį.
- Baravykus verdame apie 20 minučių.
- Išvirus baravykams, į puodą sudedame keptus miško grybus. (Dalį grybų susmulkiname elektriniu smulkintuvu, jei norime tirštos sriubos).
- Sudedame mascarpone sūrį, kapotas petražoles, sviestą ir įspaudžiame citrinos sulčių.
- Pora minučių pašildome ant silpnos ugnies ir patiekiame.
- Beje, jei labiau patiktų, galima trintuvėje susmulkinti visą sriubą išskyrus atskirai virtus džiovintus baravykus bei petražoles, kuriuos vėliau galėsite įdėti jau į patiektos sriubos dubenėlį.
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kuskusas su miško grybais
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU FRIKADELĖMIS IR BARAVYKAIS
Prancūziška svogūnų sriuba
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
PRANCŪZIŠKA CUKINIJŲ SRIUBA
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Avgolemono sriubyte
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Trinta morkų sriuba
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
RINTA MOLIŪGŲ SRIUBA
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
Omletas su bulvėmis ir grybais
Aštri topinambų sriuba