Trinta morkų sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 50g Svogūnų
- 15g Česnakų
- 2 arb. š. Imbierų
- 40ml Apelsinų sulčių
- 2vnt. Morkų
- 1 arb. š. Kario prieskonių
- 1vnt. Daržovių sultinio kubelių
- 200ml Kokosų pieno
Gaminimas
- Puode arba gilioje keptuvėje ant šaukšto aliejaus 5 min pakepame svogūną bei imbierą, sudedame smulkintą česnaką, tarkuotas morkas, karį ir viską užpilame sultiniu.
- Verdame apie 20min.
- Išvirtas daržoves kartu su sultiniu susmulkiname elektriniu smulkintuvu.
- Į gautą masę pilame kokosų pieną, beriame druskos ir pipirų.
- Vėsiname sriubą 7 minutes, tada supilame apelsino sultis.
- Trintą morkų sriubą patiekiame šiltą.
Aštri trinta moliūgų sriuba
Aštri daržovių sriuba
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Vegetariška Korma
Baravykų sriuba
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Aštri topinambų sriuba
Lazanija su vištiena
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Čili sriuba su faršu
Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
Lęšių sriuba
Avižinė košė su bananais ir cinamonu
Mėsainis Insanity
Kepta antienos krūtinėlė su apelsinų padažu
KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLĖ SU APELSINŲ PADAŽU
Lengvas pomidorų padažas picai