Čili sriuba su faršu
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 100g Svogūnų
- 30g Česnakų
- 0.25 valg. š. Cukraus
- 100g Parmezano sūrio
- 500g Kiaulienos faršo
- 400g Konservuotų pupelių
- 2000ml Vandens
- 400g Konservuotų pomidorų
- 1vnt. Čili pipirų
- 1vnt. Jalapenų
Gaminimas
- Į didesnį puodą įpilame 1l vandens ir sudedame mėsos faršą, smulkintus svogūnus bei aštriuosius pipirus.
- Dedame cukrų, druskos, pipirų ir troškiname kol nugaruoja didesnė dalis vandens.
- Per tą laiką konservuotas pupeles bei česnakus susmulkiname elektriniu smulkintuvu (galima čili sriubą virti ir nesusmulkinus pupelių).
- Susmulkintas pupeles dedame į puodą su mėsos faršu, pilame likusį vandenį ir sukrečiame konservuotus pomidorus. Troškiname apie 40min.
- Prieš patiekiant, galima sriubą pagardinti tarkuotu parmezano sūriu ir patiekti su paskrudinta duona.
VISO: 2413 kcal, 108g angliavandenių, 120g baltymų, 278g riebalų, 446mg cholesterolio.
Pupelių ir česnakų padažas
Aštri topinambų sriuba
Bulvių plokštainis su mėsos faršu (kugelis)
Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Baravykų sriuba
Mėsainis Insanity
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Vegetariška Korma
Trinta morkų sriuba
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
New Orlean’o stiliaus krevetės
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Šniceliai su balta duona ir padažu
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
Lengvas pomidorų padažas picai
Itališka peperonata
Aštri daržovių sriuba
Vištienos šaltiena su daržovėmis.