Čili sriuba su faršu

Kategorija: Sriubos


Čili sriuba su faršu

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 100g Svogūnų
  • 30g Česnakų
  • 0.25 valg. š. Cukraus
  • 100g Parmezano sūrio
  • 500g Kiaulienos faršo
  • 400g Konservuotų pupelių
  • 2000ml Vandens
  • 400g Konservuotų pomidorų
  • 1vnt. Čili pipirų
  • 1vnt. Jalapenų

Gaminimas

  1. Į didesnį puodą įpilame 1l vandens ir sudedame mėsos faršą, smulkintus svogūnus bei aštriuosius pipirus.
  2. Dedame cukrų, druskos, pipirų ir troškiname kol nugaruoja didesnė dalis vandens.
  3. Per tą laiką konservuotas pupeles bei česnakus susmulkiname elektriniu smulkintuvu (galima čili sriubą virti ir nesusmulkinus pupelių).
  4. Susmulkintas pupeles dedame į puodą su mėsos faršu, pilame likusį vandenį ir sukrečiame konservuotus pomidorus. Troškiname apie 40min.
  5. Prieš patiekiant, galima sriubą pagardinti tarkuotu parmezano sūriu ir patiekti su paskrudinta duona.
Gaminimas:
VISO: 2413 kcal, 108g angliavandenių, 120g baltymų, 278g riebalų, 446mg cholesterolio.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: