Aštri daržovių sriuba

Kategorija: Sriubos


Aštri daržovių sriuba

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 10g Česnakų
  • 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 1 arb. š. Imbierų
  • 70g Pievagrybių
  • 5g Svogūnų laiškų
  • 1500ml Daržovių sultinio
  • 1vnt. Čili pipirų
  • 1 valg. š. Sojos padažo
  • 50g Konservuotų kukurūzų
  • 70g Kopūstų
  • 70g Morkų

Gaminimas

  1. Į puodą įpilame aliejaus ir sudedame tarkuotą imbierą, smulkintą česnaką ir pakepame kelias minutes.
  2. Sudedame pjaustytas daržoves (kopūstus, morkas ir kt.), sudedame kukurūzus, įberiame druskos, suberiame smulkintą čili pipirą ir viską užpilame daržovių sultiniu.
  3. Sriubą verdame apie 8-12 minučių.
  4. Puodą nuimame nuo ugnies ir tada supilame sojų padažą bei smulkintus svogūno laiškus.
  5. Patiekiame karštą.
VISO: 256 kcal, 29g angliavandenių, 7g baltymų, 15g riebalų, 0mg cholesterolio.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: