Aštri daržovių sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 10g Česnakų
- 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 1 arb. š. Imbierų
- 70g Pievagrybių
- 5g Svogūnų laiškų
- 1500ml Daržovių sultinio
- 1vnt. Čili pipirų
- 1 valg. š. Sojos padažo
- 50g Konservuotų kukurūzų
- 70g Kopūstų
- 70g Morkų
Gaminimas
- Į puodą įpilame aliejaus ir sudedame tarkuotą imbierą, smulkintą česnaką ir pakepame kelias minutes.
- Sudedame pjaustytas daržoves (kopūstus, morkas ir kt.), sudedame kukurūzus, įberiame druskos, suberiame smulkintą čili pipirą ir viską užpilame daržovių sultiniu.
- Sriubą verdame apie 8-12 minučių.
- Puodą nuimame nuo ugnies ir tada supilame sojų padažą bei smulkintus svogūno laiškus.
- Patiekiame karštą.
Trinta morkų sriuba
Aštri topinambų sriuba
Aštri trinta moliūgų sriuba
Vegetariška Korma
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Pupelių ir česnakų padažas
Lęšių sriuba
Kiniškos sojų varškės salotos
Feta sūrio padažas su mėtomis
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Čili sriuba su faršu
Baravykų sriuba
"TOFU" IEŠMELIAI
Avižinė košė su cukinijomis
Moliuskų sriuba
Ryžių patiekalas su vištiena ir riešutais
Mėsainis Insanity
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Bulvių plokštainis su mėsos faršu (kugelis)
Lengvas pomidorų padažas picai
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu