Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 1 arb. š. Druskos
- 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 50g Svogūnų
- 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 100g Vištienos krūtinėlės
- 1000ml Vištienos sultinio
- 15g Petražolių
- 1vnt. Morkų
- 1vnt. Salierų
- 1 arb. š. Čiobrelių
- 1g Lauro lapų
- 150g Kiaušininių makaronų
- 2 valg. š. Miso pastos
Gaminimas
- Pirmiausia, į puodą supilame aliejų, sudedame pjaustytus svogūnus, morkas, salierus, lauro lapus, čiobrelius ir kepame 3-5 minutes, kol daržovės truputį suminkštės ir įgaus prieskonių kvapo.
- Supilame vištienos sultinį ir užverdame.
- Į verdantį sultinį sudedame makaronus, po kelių minučių smulkintą vištieną ir dar 5 minutes verdame.
- Kol vištiena verda, samčiu nusemiame truputį sultinio ir jį dubenyje sumaišome su miso pasta.
- Baigus vištienos ir makaronų sriubai virti supilame miso į puodą ir palaikome uždengę bent 5 min.
- Patiekiame šiltą.
MAKARONAI SU DARŽOVĖMIS IR MISO PADAŽU
Kiaušinius dažome natūraliai
Spagečiai Su Vištiena
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Lazanija su vištiena
Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Baravykų sriuba
Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Trinta morkų sriuba
TRINTA POMIDORŲ IR PAPRIKŲ SRIUBA
Spageti troškinys su vištiena
MAKARONAI SU RŪKYTA VIŠTIENA, BROKOLIAIS IR POMIDORŲ PASTA
Aštri trinta moliūgų sriuba
Gruziniska "Charčio"
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Vištienos skrandukai prie alaus
Keptuvėje paruošti balandėliai
Mėsainis Insanity
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Vegetariška Korma