Trinta česnakų ir morkų sriuba

Kategorija: Sriubos


Trinta česnakų ir morkų sriuba

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 35g Česnakų
  • 10g Vištienos sultinio kubelių
  • 3vnt. Morkų
  • 30g Lukštentų saulėgrąžų
  • 0.5 arb. š. Dašio
  • 1 valg. š. Grietinės (30%)
Ši trinta česnakų ir morkų sriuba pagaminama vos per 30 minučių, o skonis tikrai nustebins.

Gaminimas

  1. Susmulkintą česnaką bei saulėgrąžas 1 min pakepti keptuvėje.
  2. Nuluptas ir smulkiai pjaustytas morkas išvirti sultinyje (1l) su druska.
  3. Į verdantį sultinį įdėti dašio prieskonių, pavirti dar 2 min ir nukelti puodą nuo ugnies.
  4. Įdėti šaukštą grietinės (galima keisti ir natūraliu jogurtu) bei sudėti kepintas saulėgrąžas su česnakais.
  5. Viską susmulkinti elektriniu smulkintuvu.
  6. Kepintas česnakas bei saulėgrąžos sriubai priduoda nepakartojamą skonį, o dašis suteikia aitrumo.
VISO: 338 kcal, 23g angliavandenių, 10g baltymų, 27g riebalų, 21mg cholesterolio.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: