Trinta česnakų ir morkų sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 35g Česnakų
- 10g Vištienos sultinio kubelių
- 3vnt. Morkų
- 30g Lukštentų saulėgrąžų
- 0.5 arb. š. Dašio
- 1 valg. š. Grietinės (30%)
Gaminimas
- Susmulkintą česnaką bei saulėgrąžas 1 min pakepti keptuvėje.
- Nuluptas ir smulkiai pjaustytas morkas išvirti sultinyje (1l) su druska.
- Į verdantį sultinį įdėti dašio prieskonių, pavirti dar 2 min ir nukelti puodą nuo ugnies.
- Įdėti šaukštą grietinės (galima keisti ir natūraliu jogurtu) bei sudėti kepintas saulėgrąžas su česnakais.
- Viską susmulkinti elektriniu smulkintuvu.
- Kepintas česnakas bei saulėgrąžos sriubai priduoda nepakartojamą skonį, o dašis suteikia aitrumo.
Baravykų sriuba
Kiaušinius dažome natūraliai
Aštri topinambų sriuba
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Trinta morkų sriuba
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
Vegetariška Korma
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Lęšių sriuba
Aštri daržovių sriuba
Aštri trinta moliūgų sriuba
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Čili sriuba su faršu
Prancūziška svogūnų sriuba
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
RINTA MOLIŪGŲ SRIUBA
Pupelių ir česnakų padažas
Moliuskų sriuba
Kuskusas su miško grybais
Feta sūrio padažas su mėtomis
Lazanija su vištiena
Lengvas pomidorų padažas picai