Aštri topinambų sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 50g Svogūnų
- 10g Česnakų
- 100g Sviesto
- 70g Parmezano sūrio
- 500ml Daržovių sultinio
- 1vnt. Čili pipirų
- 700g Topinambų
- 0.25 arb. š. Kalendros sėklų
- 2vnt. Paprikų
Gaminimas
- Į puodą įdedame pusę pakelio sviesto, jam ištirpus sudedame smulkintus svogūnus, pjaustytą aštrų pipirą, smulkintą česnaką bei kalendrų sėklas, kepame apie 8-10min.
- Sudedame nuluptas pjaustytas saldžiąsias bulves bei smulkintas paprikas ir dar keletą minučių pakepame svieste visas daržoves.
- Supilame į daržovių puodą sultinį, verdame 10 minučių.
- Visas daržoves galime susmulkinti elektriniu smulkintuvu.
- Patiekiame apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.
Aštri daržovių sriuba
Vegetariška Korma
Čili sriuba su faršu
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Aštri trinta moliūgų sriuba
Baravykų sriuba
Trinta morkų sriuba
Lazanija su vištiena
Moliuskų sriuba
Lęšių sriuba
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Karštas špinatų ir artišokų padažas
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Enčilados su vištiena ir špinatais
Avokade keptas kiaušinis
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Bulvių plokštainis su mėsos faršu (kugelis)
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas
PRANCŪZIŠKA CUKINIJŲ SRIUBA
Prancūziška svogūnų sriuba