Sūrio sriuba su jautienos faršu, bulvėmis ir pievagrybiais

Kategorija: Sriubos


Sūrio sriuba su jautienos faršu, bulvėmis ir pievagrybiais

Paskelbė:
31 Spalio 2024

Ingredientai

  • jautienos faršas: 250 gramų
  • svogūnai: 1
  • svogūnų laiškai: 4
  • mėsos sultinys: 2,5 litro
  • pievagrybiai: 250 gramų
  • saliero šaknys: 0,5 (nedidelės)
  • bulvės: 5
  • morkos: 1
  • lydytas sūris: 200 gramų
  • susmulkinti švieži krapai: 2 šaukštų
  • švieži bazilikai: 1 šakelės
  • aliejus: 1 šaukšto
  • druska
  • pipirai



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia nuplautus grybus supjaustome plonais griežinėliais, svogūną bei bulves - kubeliais, saliero šaknį ir morką - šiaudeliais.

2. Svogūnų laiškus susmulkiname.

3. Tuomet puode maždaug 5 minutes pakepiname faršą. Sudedame pievagrybius, dar pakepame apie 3 minutes.

4. Sudedame supjaustytas daržoves bei kaitiname apie 5 minutes.

5. Po to supilame sultinį, užverdame, sudedame bulves bei verdame apie 10 minučių po truputį dėdamos sūrį. Pagardiname pipirais bei druska.

6. Apibarstome smulkintais krapais bei patiekiame. Skanaujame!

7. Santrauka: Ši sūrio sriuba su jautienos faršu ir pievagrybiais yra puikus pasirinkimas maistingam pietų ar vakarienės patiekalui. Dėl lydyto sūrio sriuba tampa tiršta ir kreminė, o jautienos faršas suteikia sriubai sotumo. Sveikatai naudinga sriuba suteikia energijos ir yra pilnavertis patiekalas šaltuoju sezonu.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: