Sriuba su porais ir lašiša

Kategorija: Sriubos


Sriuba su porais ir lašiša

Paskelbė:
21 Sausio 2020
Ši sriuba ganėtinai paprastai pagamina, bet tuo pačiu labai skani ir sušildanti šaltesnėmis dienomis. Ji tik dar kartelį patvirtina mano nuomonę, kad ir iš paprastų ingredientų galima išsivirti fantastišką sriubą (arba pasigaminti patiekalą). Pabandykite pasigaminkite tokią lašišos sriubą ir Jūs, manau liksite labai patenkinti.

Ingredientai:


    • lašišos filė be kaulų: 300 gramų (tinka ir šaldyta)
    • poros stiebai: 2
    • bulvės: 2-3
    • morkos: 1 (didelės)
    • lydytas sūrelis: 250 gramų
    • sultinys: 1,5 litro
    • krapai: nedidelio pundelio (nėra būtina, bet skonis su jais nuostabus)
    • druska: žiupsnelio
    • malti pipirai: žiupsnelio

  1. Recepto Instrukcijos:

  2. Pirmiausia sutarkuojame morką.
  3. Supjaustome porą
  4. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite sutarkuotą morką ir pusžiedžiais supjaustytus porus.
  5. Kepinkite maždaug 5 minutes, kol daržovės suminkštėja.
  6. Supjaustome bulves kubeliais.
  7. Tuomet į puodą sudedame daržoves, kubeliais supjaustytas bulves, užpilame sultiniu ir ant vidutinio kaitrumo ugnies verdame maždaug 20 minučių, kol bulvės pilnai išverda.
  8. Tada sudedame lašišos gabaliukus, lydytą sūrelį, susmulkintus krapus ir paverdame dar kelias minutes.
  9. Pagardiname druska ir pipirais pagal savo skonį bei išmaišiusios išjungiame viryklę. Patiekiame ir skanaujame!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: