Sriuba su porais ir lašiša
Kategorija: Sriubų receptai

Ši sriuba ganėtinai paprastai pagamina, bet tuo pačiu labai skani ir sušildanti šaltesnėmis dienomis. Ji tik dar kartelį patvirtina mano nuomonę, kad ir iš paprastų ingredientų galima išsivirti fantastišką sriubą (arba pasigaminti patiekalą). Pabandykite pasigaminkite tokią lašišos sriubą ir Jūs, manau liksite labai patenkinti.
Ingredientai:
- lašišos filė be kaulų: 300 gramų (tinka ir šaldyta)
- poros stiebai: 2
- bulvės: 2-3
- morkos: 1 (didelės)
- lydytas sūrelis: 250 gramų
- sultinys: 1,5 litro
- krapai: nedidelio pundelio (nėra būtina, bet skonis su jais nuostabus)
- druska: žiupsnelio
- malti pipirai: žiupsnelio
Recepto Instrukcijos:
- Pirmiausia sutarkuojame morką.
- Supjaustome porą
- Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite sutarkuotą morką ir pusžiedžiais supjaustytus porus.
- Kepinkite maždaug 5 minutes, kol daržovės suminkštėja.
- Supjaustome bulves kubeliais.
- Tuomet į puodą sudedame daržoves, kubeliais supjaustytas bulves, užpilame sultiniu ir ant vidutinio kaitrumo ugnies verdame maždaug 20 minučių, kol bulvės pilnai išverda.
- Tada sudedame lašišos gabaliukus, lydytą sūrelį, susmulkintus krapus ir paverdame dar kelias minutes.
- Pagardiname druska ir pipirais pagal savo skonį bei išmaišiusios išjungiame viryklę. Patiekiame ir skanaujame!
Panašūs receptai

LAŠIŠOS SRIUBA SU DARŽOVĖMIS IR GRIETINĖLE

Kreminė rūgštynių sriuba su pievagrybiais pagardinta rūkyta lašiša

BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PAPRIKA

BUROKĖLIŲ SRIUBA SU GRYBAIS

Virtų miško grybų sriuba su šonine ir lydytu sūreliu

Aštri cukinijų sriuba

Trinta paprikų sriuba

ŽUVIES SRIUBA

Soti žirnių sriuba su rūkytais šonkauliukais

Trinta baravykų sriuba su perlinėmis kruopomis

TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU

Kreminė miško grybų sriuba