Sriuba su porais ir lašiša
Kategorija: Sriubų receptai
Ši sriuba ganėtinai paprastai pagamina, bet tuo pačiu labai skani ir sušildanti šaltesnėmis dienomis. Ji tik dar kartelį patvirtina mano nuomonę, kad ir iš paprastų ingredientų galima išsivirti fantastišką sriubą (arba pasigaminti patiekalą). Pabandykite pasigaminkite tokią lašišos sriubą ir Jūs, manau liksite labai patenkinti.
Ingredientai:
- lašišos filė be kaulų: 300 gramų (tinka ir šaldyta)
- poros stiebai: 2
- bulvės: 2-3
- morkos: 1 (didelės)
- lydytas sūrelis: 250 gramų
- sultinys: 1,5 litro
- krapai: nedidelio pundelio (nėra būtina, bet skonis su jais nuostabus)
- druska: žiupsnelio
- malti pipirai: žiupsnelio
Recepto Instrukcijos:
- Pirmiausia sutarkuojame morką.
- Supjaustome porą
- Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite sutarkuotą morką ir pusžiedžiais supjaustytus porus.
- Kepinkite maždaug 5 minutes, kol daržovės suminkštėja.
- Supjaustome bulves kubeliais.
- Tuomet į puodą sudedame daržoves, kubeliais supjaustytas bulves, užpilame sultiniu ir ant vidutinio kaitrumo ugnies verdame maždaug 20 minučių, kol bulvės pilnai išverda.
- Tada sudedame lašišos gabaliukus, lydytą sūrelį, susmulkintus krapus ir paverdame dar kelias minutes.
- Pagardiname druska ir pipirais pagal savo skonį bei išmaišiusios išjungiame viryklę. Patiekiame ir skanaujame!
Panašūs receptai
LAŠIŠOS SRIUBA SU DARŽOVĖMIS IR GRIETINĖLE
Kreminė rūgštynių sriuba su pievagrybiais pagardinta rūkyta lašiša
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PAPRIKA
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU GRYBAIS
Virtų miško grybų sriuba su šonine ir lydytu sūreliu
Aštri cukinijų sriuba
Trinta paprikų sriuba
ŽUVIES SRIUBA
Soti žirnių sriuba su rūkytais šonkauliukais
Trinta baravykų sriuba su perlinėmis kruopomis
TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU
Kreminė miško grybų sriuba