ŽUVIES SRIUBA

Kategorija: Sriubos / Žuvies patiekalai


ŽUVIES SRIUBA

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • bulvės: 6
    • svogūnai: 2
    • pienas: 250 mililitrų
    • baltos žuvies filė: 750 gramų
    • krevetės: 500 gramų
    • morkos: 1
    • smulkinti krapai: 2 šaukštų
    • vanduo: 500 mililitrų
    • druska
    • pipirai
  1. Pradžioje susmulkintas bulves užpilame vandeniu bei verdame, kol bulvės suminkštės. Svogūną susmulkiname, morką sutarkuojame bei apkepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus.
  2. Tuomet sudedame daržoves į puodą su bulvėmis, sudedame susmulkintą žuvies filė (aš supjausčiau vieno kąsnio gabalėliais) bei uždengusios paverdame apie 3 minutes. Po to sudedame krevetes, supilame pieną, suberiame prieskonius bei dar paverdame maždaug 3–5 minutes. Suberiame susmulkintus šviežius krapus. Skanaujame!
  3. Pastebėjimas: Recepte yra siūloma pieną supilti į puodą, kai tik bulvės virti pradeda bulvės, tačiau aš supyliau baigiant virti.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: