ŽUVIES SRIUBA
Kategorija: Sriubos / Žuvies patiekalai
- bulvės: 6
- svogūnai: 2
- pienas: 250 mililitrų
- baltos žuvies filė: 750 gramų
- krevetės: 500 gramų
- morkos: 1
- smulkinti krapai: 2 šaukštų
- vanduo: 500 mililitrų
- druska
- pipirai
- Pradžioje susmulkintas bulves užpilame vandeniu bei verdame, kol bulvės suminkštės. Svogūną susmulkiname, morką sutarkuojame bei apkepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus.
- Tuomet sudedame daržoves į puodą su bulvėmis, sudedame susmulkintą žuvies filė (aš supjausčiau vieno kąsnio gabalėliais) bei uždengusios paverdame apie 3 minutes. Po to sudedame krevetes, supilame pieną, suberiame prieskonius bei dar paverdame maždaug 3–5 minutes. Suberiame susmulkintus šviežius krapus. Skanaujame!
- Pastebėjimas: Recepte yra siūloma pieną supilti į puodą, kai tik bulvės virti pradeda bulvės, tačiau aš supyliau baigiant virti.
Česnakinės krevetės
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Kiaušinius dažome natūraliai
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE
VIŠTIENA SU ČESNAKINIAIS GRYBAIS
Troškinta aviena su moliūgais
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
AŠTRI ŽIRNIŲ SRIUBA SU DARŽOVĖMIS
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Šventėms – tortas „Snickers“
PRANCŪZIŠKA CUKINIJŲ SRIUBA
RYŽIŲ SRIUBA SU KREVETĖMIS IR GRYBAIS
Kopūstų blyneliai
TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU
Sriuba su porais ir lašiša
Pomidorinė vištienos sriuba su avinžirniais
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU GRYBAIS
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais
New Orlean’o stiliaus krevetės
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins