Sūrio sriuba su pievagrybiais
Kategorija: Sriubos
Reikės:
250 g jautienos faršo,
1 svogūno,
4 svogūnų laiškų,
2,5 l mėsos sultinio,
250 g pievagrybių,
pusės nedidelės saliero šaknies,
5 bulvių,
1 morkos,
200 g lydyto sūrio,
2 šaukštų susmulkintų šviežių krapų,
1 šakelės šviežių bazilikų,
1 šaukšto aliejaus,
druskos, pipirų pagal skonį.
Gaminame
* Nuplautus grybus supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną ir bulves - kubeliais, saliero šaknį ir morką - šiaudeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.
* Puode 5 minutes pakepinkite faršą. Sudėkite pievagrybius, dar pakepkite 3 minutes. Sudėkite supjaustytas daržoves ir kaitinkite 5 minutes.
* Tada supilkite sultinį, užvirkite, sudėkite bulves ir virkite 10 minučių po truputį dėdami sūrį. Pagardinkite pipirais ir druska. Apibarstykite smulkintais krapais ir patiekite.
250 g jautienos faršo,
1 svogūno,
4 svogūnų laiškų,
2,5 l mėsos sultinio,
250 g pievagrybių,
pusės nedidelės saliero šaknies,
5 bulvių,
1 morkos,
200 g lydyto sūrio,
2 šaukštų susmulkintų šviežių krapų,
1 šakelės šviežių bazilikų,
1 šaukšto aliejaus,
druskos, pipirų pagal skonį.
Gaminame
* Nuplautus grybus supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną ir bulves - kubeliais, saliero šaknį ir morką - šiaudeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.
* Puode 5 minutes pakepinkite faršą. Sudėkite pievagrybius, dar pakepkite 3 minutes. Sudėkite supjaustytas daržoves ir kaitinkite 5 minutes.
* Tada supilkite sultinį, užvirkite, sudėkite bulves ir virkite 10 minučių po truputį dėdami sūrį. Pagardinkite pipirais ir druska. Apibarstykite smulkintais krapais ir patiekite.
Prancūziška svogūnų sriuba
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Šlaunelių ir daržovių troškinys
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Jautienos troškinys su daržovėmis
Gruziniška charčo sriuba
Sriuba su lašišomis
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU
Rudeninė daržovių sriuba
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Trinta brokolių ir sūrio sriuba
Grybų padažas
MAKARONAI SU ŠPINATAIS, PIEVAGRYBIAIS IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS
Kiaušinių plaktienė su grietine ir kiaulienos smegenimis
Šniceliai su balta duona ir padažu
Pomidorų sriuba su kukulaičiais