GRYBŲ PADAŽAS | RECEPTAS
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
- grybų: 200 gramų
- kvietinių miltų: 1 valgomojo šaukšto
- sviesto: 1 valgomojo šaukšto
- pieno
- druskos
- juodųjų pipirų
- Iš pradžių grybus susmulkiname bei apverdame tris kartus po maždaug 10 minučių, vis pakeisdamos vandenį. Paskutiniame virime pasūdome vandenį bei pagardiname pipirais ir lauro lapais. Išvirusius nukošiame.
- Tuomet keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudėjusios grybus pakepiname maždaug 10 minučių. Suberiame miltus bei maišydamos pilame pieną, kol gausis pageidaujamo tirštumo padažiukas. Beriame pagal savo skonį druskos, pipirų bei viską gerai išmaišome.
- Rekomenduojame patiekti prie bulvių, žuvies arba mėsos patiekalų. Skanaus!
BALTAS SVIESTINIS PADAŽAS
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
Cesnakinis picerijos padazas
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Bulvių kroketai su varške ir sūriu
ŽUVIES KOTLETAI | RECEPTAS
PUIKUS MARINATAS DARŽOVĖMS | RECEPTAS
Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos
BULVINIAI BLYNAI SU ŽUVIMI
Lašišos iešmeliai
KOPŪSTŲ APKEPAS
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
BULVIŲ APKEPAS SU CUKINIJA IR ŠPINATAIS
ŽUVIES KOTLETUKAI SU PADAŽU
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU RYŽIAIS
KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS