GRYBŲ PADAŽAS MĖSAI
Kategorija: Grybų patiekalai / Padažai, užpilai, pagardai
- grybai: 150 gramų
- grietinėlė: 100 mililitrų (35 proc.)
- druska: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- malti juodieji pipirai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- sviestas: 1 valgomojo šaukšto
- svogūnai: 1
- kvietiniai miltai: 1 valgomojo šaukšto
- Pradžioje įkaitinkite keptuvę bei išlydykite sviestą. Į sviestą sudėkite susmulkintus svogūnus ir grybus. Kepkite maždaug 3-4 minutes dažnai maišydamos.
- Tuomet apskrudus svogūnams suberkite miltus bei pakankamai gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
- Po minutės pilkite grietinėlę bei lėtai maišykite kol padažas pradės tirštėti. Berkite druskos bei pipirų. Šis padažas puikiai tiks prie įvairių keptų mėsos patiekalų. Skanaus!
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Kiaušinius dažome natūraliai
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ APKEPAS
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ IR SŪRIO APKEPAS (MAC AND CHEESE)
Lietiniai su grybų įdaru
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Virtinukai su grybų įdaru
BALTAS SVIESTINIS PADAŽAS
Šventėms – tortas „Snickers“
Klasikinis medaus tortas
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS
RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI
MAKARONAI CITRININIAME SŪRIO PADAŽE SU VIŠTIENA
VIŠTIENOS APKEPAS SU SŪRIU IR GRYBAIS
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU FRIKADELĖMIS IR BARAVYKAIS
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
KIAULIENOS KEPSNYS SU SVOGŪNŲ PADAŽU
Mėsainis Insanity
Virtinukai su grybų įdaru
Jautienos troškinys su daržovėmis