Ravioli padažas iš sviesto

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Ravioli padažas iš sviesto

Paskelbė:
01 Kovo 2022
Nusprendžiau su Jumis pasidalinti nuostabiu padažu, kuris tinka tinka prie ravioli. Jis paruoštas sviesto pagrindu. Trumpai tariant pamėginkite ir suprasite kaip skaniai gaunasi. Rekomenduoju! 



Ingredientai



  • sviestas: 250 gramų
  • vanduo: 60 mililitrų (arba daržovių sultinys)
  • saldžiosios paprikos: 1 arbatinio šaukštelio
  • malta kalendra: 1 arbatinio šaukštelio
  • maltas kuminas: 1 arbatinio šaukštelio
  • kajeno pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
  • ciberžolės milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • druska: 1 arbatinio šaukštelio
  • ravioli koldūnai: 450 gramų
  • kapoti prieskoniai (pvz. petražolės, laiškiniai česnakai)
  • tarkuotas parmezano sūris


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia puode ant vidutinės kaitros ištirpiname sviestą, bet neleidžiame jam užvirti.
2. Tada supilame vandenį arba sultinį ir išmaišome.
3. Sudedame visus prieskonius į sviestą ir gerai išmaišome. Pagal savo skonį įdedame druskos.
4. Nuimame nuo kaitros ir paliekame šiltai.
5. Tada dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį.
6. Sudedame ravioli į verdantį vandenį. Ravioli yra išvirę tada, kai pradeda kilti į vandens paviršių.
7. Išvirusius nusunktus ravioli sumaišome su sviestu.
8. Patiekiame apibarstytus prieskoninėmis žolelėmis ir parmezano sūriu. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: