Cesnakinis picerijos padazas

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Cesnakinis picerijos padazas

Paskelbė:
28 Kovo 2019
Vienas didžiausių mano kulinarinių norų buvo išmokti pasigaminti tokį pat skanų padažą picai, kokius tenka ragauti geriausiose picerijose. Ilgai eksperimentavau, kol pagaliau radau idealų variantą. Bandykite - Jums tikrai patiks!
Reikia:
4 v. š. "Hamker Remoulade" majonezo (rasite mūsų prekybos centruose);
2 v. š. natūralaus jogurto be priedų (man labiausiai patinka Rokiškio liesas jogurtas);
~ 100 ml virinto ir atvėsinto vandens;
3 skiltelių česnako;
2 a. š. česnako granulių;
džiovintų bazilikų, jūros druskos ir šviežiai maltų pipirų.

Česnaką smulkiai sukapojame. Pasirenkame dangteliu užsukamą indelį. Dedame majonezą, tada jogurtą. Išmaišome. Nedidele srovele pilame vandens. Vandens pilame iki pageidaujamo padažo tirštumo. Išmaišome. Suberiame prieskonius. Česnakų, druskos, pipirų kiekis tai pat priklauso nuo jūsų skonio - ragaukite. Užsukame dangtelį ir gerai viską sukratome.
Skanių picų su baltuoju česnakiniu padažu!
 
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: