Cesnakinis picerijos padazas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Vienas didžiausių mano kulinarinių norų buvo išmokti pasigaminti tokį pat skanų padažą picai, kokius tenka ragauti geriausiose picerijose. Ilgai eksperimentavau, kol pagaliau radau idealų variantą. Bandykite - Jums tikrai patiks!
Reikia:
4 v. š. "Hamker Remoulade" majonezo (rasite mūsų prekybos centruose);
2 v. š. natūralaus jogurto be priedų (man labiausiai patinka Rokiškio liesas jogurtas);
~ 100 ml virinto ir atvėsinto vandens;
3 skiltelių česnako;
2 a. š. česnako granulių;
džiovintų bazilikų, jūros druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Česnaką smulkiai sukapojame. Pasirenkame dangteliu užsukamą indelį. Dedame majonezą, tada jogurtą. Išmaišome. Nedidele srovele pilame vandens. Vandens pilame iki pageidaujamo padažo tirštumo. Išmaišome. Suberiame prieskonius. Česnakų, druskos, pipirų kiekis tai pat priklauso nuo jūsų skonio - ragaukite. Užsukame dangtelį ir gerai viską sukratome.
Skanių picų su baltuoju česnakiniu padažu!
Reikia:
4 v. š. "Hamker Remoulade" majonezo (rasite mūsų prekybos centruose);
2 v. š. natūralaus jogurto be priedų (man labiausiai patinka Rokiškio liesas jogurtas);
~ 100 ml virinto ir atvėsinto vandens;
3 skiltelių česnako;
2 a. š. česnako granulių;
džiovintų bazilikų, jūros druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Česnaką smulkiai sukapojame. Pasirenkame dangteliu užsukamą indelį. Dedame majonezą, tada jogurtą. Išmaišome. Nedidele srovele pilame vandens. Vandens pilame iki pageidaujamo padažo tirštumo. Išmaišome. Suberiame prieskonius. Česnakų, druskos, pipirų kiekis tai pat priklauso nuo jūsų skonio - ragaukite. Užsukame dangtelį ir gerai viską sukratome.
Skanių picų su baltuoju česnakiniu padažu!
Šventėms – tortas „Snickers“
Kiaušinius dažome natūraliai
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Česnakinis padažas picai, kebabams ar sumuštiniams
Raudonas picos padažas
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
Raudonojo aksomo tortas
Tzadziki padažas. pagardas prie mėsos, žuvies
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
Pomidorų ir rūkyto sūrio sriuba
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
Bazilikų padažas
Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas
KRISTIJONO KRABŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Kūčios įdomiau: Silkė su apelsinais, poru ir kariu
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai