Vištiena su ryžiais, pievagrybiais ir lydytu sūreliu

Kategorija: Vištiena ir paukštiena / Grybų patiekalai


Vištiena su ryžiais, pievagrybiais ir lydytu sūreliu

Paskelbė:
29 Rugsėjo 2024

Ingredientai

  • Vištienos blauzdelės: 500 g
  • Ryžiai: 200 g (2 pakelių)
  • Rudieji pievagrybiai: apie 200 g 
  • Svogūnai: 1 vnt.
  • Lydytas sūrelis: 100 g 
  • Pikantiški vištienos prieskoniai: pagal skonį



Recepto paruošimas

1. Vištieną nukaulinti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Užberti prieskonių, viską sumaišyti ir leisti šiek tiek pasimarinuoti.

2. Įkaitinti keptuvę su trupučiu aliejaus ir ten švelniai apkepinti mėsą. Atidėti.

3. Toje pačioje keptuvėje pakepinti smulkiai kapotą svogūną ir griežinėliais supjaustytus pievagrybius.

4. Suberti 2 ryžių maišelius, užpilti 2 puodelius karšto vandens, užberti dar šiek tiek prieskonių ir uždengus dangtį palikti troškintis ant silpnos kaitros apie 12 min.

5. Nukėlus dangtį subėrti vištieną, sudėti lydytą sūrelį, viską gerai išmaišyti ir palikti dar keletą minučių pasitroškinti.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: