Vištiena su ryžiais, pievagrybiais ir lydytu sūreliu
Kategorija: Vištiena ir paukštiena / Grybų patiekalai
Ingredientai
- Vištienos blauzdelės: 500 g
- Ryžiai: 200 g (2 pakelių)
- Rudieji pievagrybiai: apie 200 g
- Svogūnai: 1 vnt.
- Lydytas sūrelis: 100 g
- Pikantiški vištienos prieskoniai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Vištieną nukaulinti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Užberti prieskonių, viską sumaišyti ir leisti šiek tiek pasimarinuoti.
2. Įkaitinti keptuvę su trupučiu aliejaus ir ten švelniai apkepinti mėsą. Atidėti.
3. Toje pačioje keptuvėje pakepinti smulkiai kapotą svogūną ir griežinėliais supjaustytus pievagrybius.
4. Suberti 2 ryžių maišelius, užpilti 2 puodelius karšto vandens, užberti dar šiek tiek prieskonių ir uždengus dangtį palikti troškintis ant silpnos kaitros apie 12 min.
5. Nukėlus dangtį subėrti vištieną, sudėti lydytą sūrelį, viską gerai išmaišyti ir palikti dar keletą minučių pasitroškinti.
Vištiena su grybais kreminiame padaže
Panini sumuštinis su vištiena
Rizotas su grybais
Greitas vištienos troškinys su grietinėle
Traški kiniška vištiena su saldžiarūgščiu padažu
Vištienos ir bulvių apkepas su sūriu bei pievagrybiais
VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS
Uzbekiškas plovas su vištiena
Įdarytos vištų šlaunelės
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA
Vištiena su imbieru ir medumi
Vištienos ir cukinijų apkepas
Greitas ir labai skanus ryžių ir vištienos plovas
Vištienos file kepta folijoje
MAKARONAI SU VIŠTIENA IR DŽIOVINTAIS POMIDORAIS
Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės su ryžiais
Vištiena su 40 skiltelių česnako, morkomis ir pievagrybiais
Pievagrybių sriuba su vištiena ir sūreliu
LAVAŠO UŽKANDIS SU VIŠTIENA IR ŠPINATAIS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VIŠTIENA
Itališkai troškinta vištiena su paprikomis ir grybais
Keptuvėje paruošti balandėliai
Aštrus troškinys su vištiena