Vištiena su ryžiais, pievagrybiais ir lydytu sūreliu
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos / Grybų patiekalų receptai

Ingredientai
- Vištienos blauzdelės: 500 g
- Ryžiai: 200 g (2 pakelių)
- Rudieji pievagrybiai: apie 200 g
- Svogūnai: 1 vnt.
- Lydytas sūrelis: 100 g
- Pikantiški vištienos prieskoniai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Vištieną nukaulinti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Užberti prieskonių, viską sumaišyti ir leisti šiek tiek pasimarinuoti.
2. Įkaitinti keptuvę su trupučiu aliejaus ir ten švelniai apkepinti mėsą. Atidėti.
3. Toje pačioje keptuvėje pakepinti smulkiai kapotą svogūną ir griežinėliais supjaustytus pievagrybius.
4. Suberti 2 ryžių maišelius, užpilti 2 puodelius karšto vandens, užberti dar šiek tiek prieskonių ir uždengus dangtį palikti troškintis ant silpnos kaitros apie 12 min.
5. Nukėlus dangtį subėrti vištieną, sudėti lydytą sūrelį, viską gerai išmaišyti ir palikti dar keletą minučių pasitroškinti.
Panašūs receptai

Vištiena su grybais kreminiame padaže

Makaronai su voveraitėmis, grietinėle ir lašiša

Bulviniai virtinukai gnocchi su vištienos ir grietinėlės padažu

Panini sumuštinis su vištiena

Rizotas su grybais

Vištiena daržovių ir pievagrybių padaže

Traški kiniška vištiena su saldžiarūgščiu padažu

Vištienos ir bulvių apkepas su sūriu bei pievagrybiais

Greitas vištienos troškinys su grietinėle

VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS

Uzbekiškas plovas su vištiena

Maltos vištienos troškinys su avinžirniais ir daržovėmis