Panini sumuštinis su vištiena
Kategorija: Užkandžiai / Vištiena ir paukštiena
Jums reikės:
– 1 vištienos krūtinėlės;
– 2 šalotinių svogūnų;
– 1 raudonojo svogūno;
– 2 skiltelių česnako;
– 3-4 lapinių kopūstų lapų;
– 1 citrinos; – sviesto;
– rūkytos paprikos miltelių;
– rudojo cukraus;
– pankolio sėklų;
– raudonojo vyno;
– balzaminio acto;
– alyvuogių aliejaus;
– ciabatta duonos;
– majonezo.
Gaminimas:
svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, česnakus skiltelėmis ir apkepinti įkaitintoje keptuvėje su pankolio sėklomis ir sviestu. Įberti du žiupsnius rudojo cukraus. Jei reikia, įdėti dar šiek tiek sviesto. Kepti, kol karamelizuosis. Suberti smulkintą lapinį kopūstą ir dar šiek tiek pakepti. Pagardinti druska ir pipirais. Išimti į dubenį. Vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis ir kepti toje pačioje keptuvėje, įdėjus dar sviesto. Kepant užpilti vištienos prieskonių, du žiupsnelius rūkytos paprikos, druskos, pipirų. Pagardinti šlakeliu vyno bei balzaminiu actu ir palikti, kol iškeps. Atpjauti ciabatta duonos kraštines dalis (kad dydis butų, kaip sumuštinio). Įpjauti išilgai, tačiau neįpjaunant plutelės. Duoną išskleisti, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska ir pipirais. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje grilio režimu, kol apskrus. Ant vienos duonos riekelės dėti daržoves, vištieną ir ant kitos riekelės – majonezo. Riekelę užverti ir galima ragauti.
– 1 vištienos krūtinėlės;
– 2 šalotinių svogūnų;
– 1 raudonojo svogūno;
– 2 skiltelių česnako;
– 3-4 lapinių kopūstų lapų;
– 1 citrinos; – sviesto;
– rūkytos paprikos miltelių;
– rudojo cukraus;
– pankolio sėklų;
– raudonojo vyno;
– balzaminio acto;
– alyvuogių aliejaus;
– ciabatta duonos;
– majonezo.
Gaminimas:
svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, česnakus skiltelėmis ir apkepinti įkaitintoje keptuvėje su pankolio sėklomis ir sviestu. Įberti du žiupsnius rudojo cukraus. Jei reikia, įdėti dar šiek tiek sviesto. Kepti, kol karamelizuosis. Suberti smulkintą lapinį kopūstą ir dar šiek tiek pakepti. Pagardinti druska ir pipirais. Išimti į dubenį. Vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis ir kepti toje pačioje keptuvėje, įdėjus dar sviesto. Kepant užpilti vištienos prieskonių, du žiupsnelius rūkytos paprikos, druskos, pipirų. Pagardinti šlakeliu vyno bei balzaminiu actu ir palikti, kol iškeps. Atpjauti ciabatta duonos kraštines dalis (kad dydis butų, kaip sumuštinio). Įpjauti išilgai, tačiau neįpjaunant plutelės. Duoną išskleisti, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska ir pipirais. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje grilio režimu, kol apskrus. Ant vienos duonos riekelės dėti daržoves, vištieną ir ant kitos riekelės – majonezo. Riekelę užverti ir galima ragauti.
tortilija su kalakutiena ir troškintais kopūstais
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
Sumuštinis
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Kiaušinius dažome natūraliai
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
Vištienos ir cukinijų apkepas
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Vaisių kokteilis "Pavasariškų vitaminų bomba!"
Šiltos daržovių salotos su krevetėmis
Rizotas su grybais
Kopūstų blyneliai
Jautienos befstrogenas
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Vištienos krūtinėlė su grybų ir svogūnų padažu
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
Baltos duonos ir kiaušinių krepšeliai
Jautienos antrekotas keptuvėje
Pica su balzamine vištiena
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas