Bulviniai virtinukai gnocchi su vištienos ir grietinėlės padažu

Kategorija: Bulvių patiekalai / Vištiena ir paukštiena


Bulviniai virtinukai gnocchi su vištienos ir grietinėlės padažu

Paskelbė:

Ingredientai

  • Gnocchi: 500 g (bulviniai virtinukai)
  • Vištienos krūtinėlė: 400 g
  • Saulėje džiovinti pomidorai: 100 g
  • Špinatai: 50 g
  • Grietinėlė: 250 ml
  • Vištienos sultinys: 200 g
  • Česnakai: 1 skiltelė (smulkinta)
  • Itališkų žolelių prieskoniai: 1 arb. š.
  • Druska: pagal skonį


Recepto paruošimas

1. Vištieną supjaustyti mažais kubeliais ir sudėti į gerai įkaitintą keptuvę su truputėliu aliejaus.

2. Vištieną apibarstyti prieskoniais, druska ir pipirais. Išmaišyti ir iškepti. Atidėti.

3. Toje pačioje keptuvėje ištirpinti gabalėlį sviesto ir sudėti traiškytą česnaką. Kepti kol paskleis aromatą.

4. Tuomet į keptuvę įdėti dar gabalėlį sviesto, suberti prieskonius ir smulkiai pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus.

5. Taip pat į keptuvę supilti sultinį ir grietinėlę. Išmaišyti ir leisti užvirti.

6. Į paruoštą padažą sudėti gnocchi (nevirtus), suberti keptą vištieną. špinatus. išmaišyti ir uždengti, primažinti kaitrą.

7. Viską troškinti tol, kol gnocchi bus pilnai išvirę (virimo laikas nurodytas ant pakuotės).


Pipirai: pagal skonį

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook