Rizotas su grybais
Kategorija: Grybų patiekalai / Vegetariški / Veganiški
Reikės:
300 g trumpagrūdžių ryžių
100 g sviesto
1 svogūno galvutės
200 ml balto sauso vyno
1 l vištienos sultinio
300 g pievagrybių (tinka ir miško grybai)
druskos pagal skonį
truputėlį šafrano
Gaminame
* Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti puode iki auksinės spalvos, tada ten pat suberti smulkiai pjaustytus pievagrybius ir kepinti, kol jie išleis sultis. Tuomet į puodą suberti ryžius ir kepinti maždaug 2 minutes nuolat maišant.
* Į puodą su ryžiais supilti vyną ir sultinį. Virti nudengus dangtį, nuolat maišant. Kai išgaruos maždaug pusė vyno su sultiniu, įberti šiek tiek šafrano ir druskos. Maišant virti, kol ryžiai bus paruošti. Jei skysčiai išgaruos anksčiau, nei išvirs ryžiai, dar įpilti šiek tiek vandens, vyno ar sultinio.
Skanaus.
300 g trumpagrūdžių ryžių
100 g sviesto
1 svogūno galvutės
200 ml balto sauso vyno
1 l vištienos sultinio
300 g pievagrybių (tinka ir miško grybai)
druskos pagal skonį
truputėlį šafrano
Gaminame
* Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti puode iki auksinės spalvos, tada ten pat suberti smulkiai pjaustytus pievagrybius ir kepinti, kol jie išleis sultis. Tuomet į puodą suberti ryžius ir kepinti maždaug 2 minutes nuolat maišant.
* Į puodą su ryžiais supilti vyną ir sultinį. Virti nudengus dangtį, nuolat maišant. Kai išgaruos maždaug pusė vyno su sultiniu, įberti šiek tiek šafrano ir druskos. Maišant virti, kol ryžiai bus paruošti. Jei skysčiai išgaruos anksčiau, nei išvirs ryžiai, dar įpilti šiek tiek vandens, vyno ar sultinio.
Skanaus.
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Daržovių troškinys su šonine ir dešrelėmis
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Grybų padažas
Vištiena su imbieru ir medumi
Vištienos ir cukinijų apkepas
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Vištiena marinuota jogurte su česnaku bei kariu
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
ispaniškas desertas
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
Prancūziška sūrio ir vištienos sriuba
Trinta vištienos sriuba
Panini sumuštinis su vištiena
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Rizotu įdarytos paprikos
Ispaniškas vištienos troškinys
Ryžiai su grybais troškinti orkaitėje