Maltos vištienos troškinys su avinžirniais ir daržovėmis

Kategorija: Vištiena ir paukštiena / Vegetariški / Veganiški


Maltos vištienos troškinys su avinžirniais ir daržovėmis

Paskelbė:
03 Gruodžio 2024

Ingredientai

  • Avinžirniai: 1 skardinė
  • Svogūnai: 1 vnt. 
  • Morkos: 1-2 vnt.
  • Česnakai: 2 skiltelės
  • Šaldyti brokoliai: didelė sauja (arba 1/4 vnt. šviežio)
  • Paprika: 1 vnt.
  • Malta vištiena: 300 g
  • Pomidorų padažas: ~300 g
  • Druska: pagal skonį
  • Pipirai: pagal skonį


Recepto paruošimas

1. Svogūną smulkiai supjaustyti, morkas supjaustyti labai mažais gabaliukais.

2. Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir sudėti daržoves. Apkepti kelias minutes.

3. Prie daržovių sudėti maltą mėsą. Maišyti pasmulkinant mėsos gabalėlius.

4. Papriką supjaustyti nedideliais gabalėliais ir sudėti į keptuvę kartu su brokolio žiedynais (šviežią brokolį pasmulkinti) ir avinžirniais.

5. Į keptuvę supilti pomidorų padažą, įberti prieskonių.

6. Viską gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti ant vidutinės kaitros apie 10 min.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: