Greiti balandėlių suktinukai orkaitėje
Kategorija: Vištiena ir paukštiena / Kiauliena
Ingredientai
- Baltagūžis kopūstas: 1 vnt. (vid. dydžio)
- Morkos: 3 vnt.
- Malta kiauliena ar vištiena: 500 g
- Prieskoniai: mėgstami
Padažui:
- Vanduo: 1 stikl.
- Pomidorų padažas: 2 valg. š.
- Grietinė: 2 valg. š.
- Druska ir pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Kopūstą apvirti, kad lapai šiek tiek suminkštėtų.
2. Maltą mėsą pagardinti druska ir pipirais. Taip pat dėti mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišyti mėsą.
3. Ant kopūsto lapo, išpjovus kietąją koto dalį, dėti mėsos ir paskirstyti per visą paviršių. Susukti suktinuką.
4. Morkas sutarkuoti ir paskleisti kepimo formos dugne. Ant morkų sudėliot kopūstų suktinukus - balandėlius.
5. Padažui sumaišyti ingredientus ir supilti ant balandėlių.
6. Orkaitę įkaitinti iki 190 C temperatūros. Kepimo indą uždengti ir balandėlius kepti apie 30 min, vėliau atidengti ir dar pakepti kol kopūstai švelniai apskrus.
Ukrainietiški balandėliai - Holubtsi
Vištiena su grybais kreminiame padaže
Tinginių balandėliai
Balandėliai su faršu be ryžių su džiovintų baravykų padažu
Balandėliai iš Pekino kopūsto
Keptuvėje paruošti balandėliai
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Nugarinės kepsneliai orkaitėje užkepti su daržovėmis ir sūriu
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Kopūsto ir faršo apkepas su pomidorų padažu
Orkaitėje kepti tinginių balandėliai su kopūstais ir ryžiais
Traški kiniška vištiena su saldžiarūgščiu padažu
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
Mėsos kukuliai ant kopūstų, iškepti orkaitėje
ČENAKAI SU KIAULIENA
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Kiaulienos kukuliai su daržovėmis
Kiaulienos kotletai orkaitėje "du viename"
Įdaryti kiaulienos kotletai su bulvių koše ir sviestu
Vistiena pataluose su majonezu
Panini sumuštinis su vištiena
VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Velykinis zuikis