Kopūsto ir faršo apkepas su pomidorų padažu
Kategorija: Daržovių patiekalai / Kiauliena
Ingredientai
- apvirti kopūstai lapai (aš sunaudoju visą vidutinio dydžio kopūstą)
- malta mėsa: 500 gramų
- mėgstami prieskoniai
- druska: pagal skonį
- pomidorų padažas: 4 valgomųjų šaukštų
- vanduo
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių maltą mėsą sumaišykite su druska ir pasirinktinais mėgstamais prieskoniais.
2. Tuomet apvirtus kopūsto lapus (pusę jų) išklokite ant kepimo skardos dugno.
3. Dėkite paruoštą faršą, o ant jo viršaus dėkite likusius kopūsto lapus bei gražiai užklokite mėsą.
4. Tada pomidorų padažą ištirpinkite vandenyje (200 mililitrų vandens), apliekite viršų bei kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.
5. Patiekite ir skanaukite!
Ukrainietiški balandėliai - Holubtsi
Mėsos kukuliai ant kopūstų, iškepti orkaitėje
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Balandėlių apkepas
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Cukinijų apkepas su faršu (malta mėsa), pomidorais ir sūriu
Kiaulienos kukuliai su daržovėmis
MALTOS MĖSOS APKEPAS
Balandėliai iš Pekino kopūsto
Cukinijų ir faršo kotletai
Tinginių balandėliai
ČENAKAI SU KIAULIENA
FARŠO RUTULIUKAI - "SPURGYTĖS"
Kiaulienos kukuliai iš faršo
Balandėliai su faršu be ryžių su džiovintų baravykų padažu
Kopūstainis
DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS
Bulvių apkepas su kiauliena ir sūriu
Troškinti kopūstai su mėsa
Kotletukai su bulvėmis grietinės-pomidorų padaže
Kiaulienos maltinukai - viduje sultingi, o viršus traškus
Mėsa įdarytos saldžiosios paprikos
Orkaitėje kepti tinginių balandėliai su kopūstais ir ryžiais
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS