Kiaulienos karka be kaulo troškinta obuolių sultyse
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai
- iškaulintos karkos: 2 nedidelės
- aliejus: šlakelio
- druska: pagal skonį
- juodieji pipirai: žiupsnio
- pamėgti prieskoniai kiaulienai
- svogūnai: 2
- morkos: 2
- česnakas: 1 galvutės
- čiobrelis: kelių šakelių
- lauro lapeliai: kelių
- obuolių sultys: 300 mililitrų
- vanduo: 300 mililitrų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia nukaulintas kiaulienos karkas įtrinkite druska, pipirais, susmulkintomis 2 skiltelėmis česnako ir kiaulienai skirtais bei jūsų mėgstamais prieskoniais.
2. Palikite marinuotis per visą naktį.
3. Po to puode įkaitinkite aliejų, pakepinkite susmulkintus svogūnus, morkas, česnaką ir įmeskite kelias šakeles čiobrelio.
4. Tada ant viršaus sudėkite prieskoniais įtrintas karkas ir užpilkite obuolių sultimis skiestomis perpus su vandeniu, kad apsemtų.
5. Pagardinkite prieskoniais, lauro lapais, uždenkite dangčiu ir troškinkite kelias valandas.
6. Labai skanu patiekti su bulvių koše bei šviežiai paraugtais agurkais. Arba žinoma, galite rinktis savo pamėgtą garnyrą prie karkos. Skanaus!
Kiaulienos karka su troškintais raugintais kopūstais
KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS
Kalakutienos ir ryžių troškinys
Vištienos šlaunelės, keptos ant grotelių
JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS
Soti naminė pica
Kaip paruošti triušį arba skani troškinta triušiena
Marinuoti baravykai žiemai
VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS
Tobulai skanūs kiaulienos kepsniukai
Orkaitėje keptas guliašas su paprikomis
KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS
MARINUOTA KIAULIENOS ŠONINĖ SU BULVĖMIS
AVIENOS SRIUBA
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
Troškinti rauginti kopūstai su rūkytais šonkauliukais
Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis
Karbonadas, užkeptas orkaitėje
VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS
Patobulinti bulviniai blynai
KIAULIENOS KEPSNYS SU SVOGŪNŲ PADAŽU
Šiltos daržovių salotos su krevetėmis
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA