Korėjietiški garinukai
Kategorija: Kiauliena
Tešlai:
Įdarui;
- 470gr. miltų
- 250ml.pieno
- 15gr.šviežių mielių
- 1 ned. kiaušinukas
- 25gr. sviesto(minkšto)
- pusantro šaukšto al. aliejaus
- šaukštas cukraus
- šaukštelis ned. druskos
Įdarui;
- faršo kiaul., jaut. ~500gr.
- svogūnas
- trečdalis poro
- šaukštelis druskos
- pipirų
- peletrūno pusė šaukštelio
- kiaušinis
- majonezo šaukštas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Bulvinukai su miško grybais
Krafinai
Šventėms – tortas „Snickers“
Pica su voveraitėmis
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Kopūstainis
Kibinai
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Lietinių kąsneliai su lašišomis
Klasikinis medaus tortas
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
keptos anties receptas
Šokoladinis karamelinis pyragas
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Purus cukinijų ir ryžių apkepas
Ideali orinė tešla virtinukams
Labai skanios spurgos
Jautienos befstrogenas
Bulviniai rageliai su mėsa
Bulvių pyragas su grybais