Faršo ir bulvių kepsnys
Kategorija: Jautiena, veršiena / Kalakutiena / Kiauliena
- 1 kg.faršo
- 6 riekutės sostinės batono(be odelės)
- 1,5 stiklinės pieno
- 2 išplakti kiaušiniai
- aliejuje keptas svogūnas
- žalias svogūnas
- druska, pipirai
- apie 7-8 normalios bulvės
- į keptuvę supjaustyti svogūną, pakepus jam, sutarkuoti morką, vėliau apie 300 pievagrybių, kai viskas gerai apkeps, supilti 2stiklines pieno, išplaktas su šaukštu miltų ir grietinėle, viską užvirinti.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Avienos šonkauliukai su obuoliais ir makaronais
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
VIŠTIENOS KEPSNYS SU GRYBŲ (PIEVAGRYBIŲ) PADAŽU
Tiršta vištienos ir ryžių sriuba
Velykinis „Napoleonas“
Troškinta aviena su kopūstais
Šokoladinis karamelinis pyragas
Prancūziška svogūnų sriuba
Kopūstainis
Jautienos befstrogenas
Vištienos ir cukinijų apkepas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Prancūziška sūrio ir vištienos sriuba
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
ČIČINSKO KEPSNYS (IŠ KIAULIENOS FARŠO)
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru
ispaniškas desertas
CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
Sunku būtų rasti skanesnį sumuštinį