JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
Kategorija: Jautiena, veršiena
- jautiena: 500-600 gramų (supjaustyta nedideliais gabalėliais)
- paprikos: 2 (supjaustytos gabalėliais)
- svogūnai: 2-3 (smulkiai supjaustyti)
- bulvės: 4-5 (supjaustytos kubeliais)
- česnakas: 4 skiltelių (sutrintos)
- čili pipirai: 1 (smulkiai supjaustytas)
- jautienos sultinys: ~1 litro (arba kitoks)
- kmynai: 2 arbatinių šaukštelių
- pipirai
- druska
- lauro lapai
- Iš pradžių puode, kuriame gaminsite guliašą, pakepinkite svogūną - ant vidutinio kaitrumo ugnies, maždaug 5 minutes. Tada supjaustykite jautieną nedideliais gabalėliais, su paprika padarykite tą patį bei sudėkite visa tai į puodą. Pakepinkite ant stiprios ugnies maždaug 5 minutes, neuždengusios puodo, kad jautiena išgarintų bent dalį savo skysčio.
- Tuomet apkepus mėsai, sudėkite sususmulkintą česnaką, čili bei kmynus - viską patroškinkite maždaug 5 minutes. Po to supilkite sultinį - jo turėtų gautis maždaug tiek, kad apsemtų visą mėsytę. Troškinkite apie 15 minučių, neuždengusios puodo.
- Tuo tarpu kubeliais supjaustome bulves bei sudedame į puodą, su jomis kartu įdedame ir kelis lauro lapus, įberiame druskos ir papipiriname. Viską taip troškinkite dar apie 15 minučių. Jeigu norisi, kad troškinys gautųsi panašesnis į sriubą, šiuo metu įpilkite daugiau sultinio bei viską troškinkite maždaug 45-60 minučių. Skanaukite!
Kiaušinius dažome natūraliai
GULIAŠAS - PAGALIAU RADAU SAU SKANIAUSIĄ RECEPTĄ!
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Orkaitėje keptas guliašas su paprikomis
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Pikantiški 6 šašlykų receptai
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS
Sotus avienos ragu
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Tikras vengriškas jautienos guliašas
Stirnienos mėsos troškinys
KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Prancūziška svogūnų sriuba
Aštrus troškinys su vištiena
AVIENOS PLOVAS
KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR MAKARONAIS
TRINTA POMIDORŲ IR PAPRIKŲ SRIUBA
PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")