JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS

- jautiena: 500-600 gramų (supjaustyta nedideliais gabalėliais)
- paprikos: 2 (supjaustytos gabalėliais)
- svogūnai: 2-3 (smulkiai supjaustyti)
- bulvės: 4-5 (supjaustytos kubeliais)
- česnakas: 4 skiltelių (sutrintos)
- čili pipirai: 1 (smulkiai supjaustytas)
- jautienos sultinys: ~1 litro (arba kitoks)
- kmynai: 2 arbatinių šaukštelių
- pipirai
- druska
- lauro lapai
- Iš pradžių puode, kuriame gaminsite guliašą, pakepinkite svogūną - ant vidutinio kaitrumo ugnies, maždaug 5 minutes. Tada supjaustykite jautieną nedideliais gabalėliais, su paprika padarykite tą patį bei sudėkite visa tai į puodą. Pakepinkite ant stiprios ugnies maždaug 5 minutes, neuždengusios puodo, kad jautiena išgarintų bent dalį savo skysčio.
- Tuomet apkepus mėsai, sudėkite sususmulkintą česnaką, čili bei kmynus - viską patroškinkite maždaug 5 minutes. Po to supilkite sultinį - jo turėtų gautis maždaug tiek, kad apsemtų visą mėsytę. Troškinkite apie 15 minučių, neuždengusios puodo.
- Tuo tarpu kubeliais supjaustome bulves bei sudedame į puodą, su jomis kartu įdedame ir kelis lauro lapus, įberiame druskos ir papipiriname. Viską taip troškinkite dar apie 15 minučių. Jeigu norisi, kad troškinys gautųsi panašesnis į sriubą, šiuo metu įpilkite daugiau sultinio bei viską troškinkite maždaug 45-60 minučių. Skanaukite!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Kiaušinius dažome natūraliai

GULIAŠAS - PAGALIAU RADAU SAU SKANIAUSIĄ RECEPTĄ!

VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS

Orkaitėje keptas guliašas su paprikomis

JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS

Pikantiški 6 šašlykų receptai

SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE

KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"

JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS

Sotus avienos ragu

LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS

Tikras vengriškas jautienos guliašas

Stirnienos mėsos troškinys

KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS

VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI

Prancūziška svogūnų sriuba

Aštrus troškinys su vištiena

AVIENOS PLOVAS

KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR MAKARONAIS

TRINTA POMIDORŲ IR PAPRIKŲ SRIUBA

PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS

Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")