JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS

Kategorija: Jautiena, veršiena


JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

    • jautienos kumpis: 700 gramų
    • virtos pupelės: 2 stiklinių
    • marinuoti agurkai: 5
    • svogūnai: 2
    • švelnus pomidorų padažas: 4 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • pipirai
    • lauro lapai
    • miltai: 1 valgomojo šaukšto
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
    • aliejus
  1. Iš pradžių kelis šaukštus aliejaus įkaitinkite keptuvėje. Jautienos kumpį supjaustykite nedideliais gabalėliais bei apkepinkite aliejuje. Bebaigiant kepti sudėkite susmulkintus svogūnus, suberkite miltus bei truputį pakepinusios, supilkite pomidorų padažą. Tada viską supilkite į puodą, dėkite prieskonių, užpilkite su vandeniu, kad mėsytė būtų apsemta, ir troškinkite ant nedidelės ugnies, kol mėsa bus minkšta.
  2. Po to sudėkite virtas pupeles, supjaustytus agurkus bei dar pavirkite maždaug 5 minutes. Sudėkite grietinę bei palikite pastovėti maždaug pusvalandį.
  3. Rekomenduojame patiekti su bulvių koše. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: