Skaniausias pasaulyje jautienos troškinys su pievagrybiais
Kategorija: Jautiena, veršiena
Ingredientai
- bulvės: 5
- morkos: 2
- svogūnai: 1
- česnakas: 3 skiltelių
- jautienos kumpis: 500 gramų
- pievagrybiai: 5
- vanduo: 500 mililitrų
- grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
- pomidorai: 2
- druska: pagal skonį
- juodieji pipirai: žiupsnio
- aliejus: šlakelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių jautienos kumpį supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais. Daržoves nulupkite.
2. Tuomet bulves supjaustykite nedideliais gabaliukais, pabarstykite druska. Padalinkite dalį bulvių į keramikinius indelius.
3. Tada morkas sutarkuokite burokinės tarkos pagalba, svogūną ir česnakus pasmulkinkite, pievagrybius supjaustykite riekelėmis.
4. Po to pomidorus nublanširuokite (nuplikykite karštu vandeniu, perliekite šaltu) ir supjaustykite kubeliais.
5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Jame pakepinkite mėsą, kol ši gražiai apskrunda.
6. Sudėkite jautieną į čenakines.
7. Toje pat keptuvėje pakepinkite susmulkintą česnaką, svogūną, morkas bei pievagrybius. Daržovėms suminkštėjus jas padalinkite į indelius.
8. Berkite pomidorų kubelius. Į vandenį įmaišykite grietinę. Pilkite į čenakines, kad apsemtų trečdalį indo.
9. Kepkite iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 90 minučių, patiekite ir lepinkitės!
Skaniausias kiaulienos troškinys su kopūstais
PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS
Senovinis austriškas guliašas su jautiena
Burokėlių sriuba su džiovintais baravykais
vegetariškas daržovių troškinys su varškės sūriu
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
CUKINIJŲ APKEPAS SU VIŠTIENA
Žuvies ir jūros gėrybių troškinys
SALDŽIAAŠTRIS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
LAŠIŠOS SRIUBA
DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS
Kokosinė daržovių sriuba su krevetėmis
Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė
LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS
RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS
Kalakutienos ir ryžių troškinys
Itin skani žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis
Bulvienė su džiovintais grybais
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS
Stirnienos mėsos troškinys
SILKĖS SALOTOS SU KELMUČIAIS
VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS