PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS
Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos / Patiekalai iš kiaulienos / Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

- Ko reikes:
- mėsa: 400 gramų (jautiena, vištiena ar kiauliena)
- bulvės: 3-4 (didesnės)
- morkos: 2 (vid. dydžio)
- krapai
- pomidorų padažas: kelių šaukštų
- sultinio kubeliai (naudojau vištienos)
- druska
- pipirai
- svogūnai: 1 (šį kartą nenaudojau)
- aliejus (kepimui)
- Iš pradžių supjaustykite mėsą mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų bei jame pakepinkite mėsytę, pagardinkite druska ir pipirais.
- Tuomet į puodą nedideliais kubeliais supjaustykite bulves bei morkas, supjaustykite ir dėkite šviežius krapus.
- Tada virdulyje užvirinkite vandenį, pilkite maždaug litrą į puodą, dėkite sultinio kubelį bei maždaug 2-3 šaukštus pomidorų padažo.
- Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies apie 40-50 minučių, kol suminkštės bulvės bei morkos. Skanaukite!
Panašūs receptai

ČENAKAI SU KIAULIENA

JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS

Skaniausias pasaulyje jautienos troškinys su pievagrybiais

LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS

DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS

JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA

Sotus jautienos ir kopūstų troškinys su bulvėmis, viename puode

Skaniausias kiaulienos troškinys su kopūstais

KIAULIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINUKAS

SALDŽIAAŠTRIS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA

Troškinys su kiauliena ir bulvėmis