Įkelti receptą
Rodyti Kategorijas


PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS

Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos / Patiekalai iš kiaulienos / Patiekalai iš vištienos ir paukštienos


PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS

Paskelbė:
  • Ko reikes:
    • mėsa: 400 gramų (jautiena, vištiena ar kiauliena)
    • bulvės: 3-4 (didesnės)
    • morkos: 2 (vid. dydžio)
    • krapai
    • pomidorų padažas: kelių šaukštų
    • sultinio kubeliai (naudojau vištienos)
    • druska
    • pipirai
    • svogūnai: 1 (šį kartą nenaudojau)
    • aliejus (kepimui)
  1. Iš pradžių supjaustykite mėsą mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų bei jame pakepinkite mėsytę, pagardinkite druska ir pipirais.
  2. Tuomet į puodą nedideliais kubeliais supjaustykite bulves bei morkas, supjaustykite ir dėkite šviežius krapus.
  3. Tada virdulyje užvirinkite vandenį, pilkite maždaug litrą į puodą, dėkite sultinio kubelį bei maždaug 2-3 šaukštus pomidorų padažo.
  4. Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies apie 40-50 minučių, kol suminkštės bulvės bei morkos. Skanaukite!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook