Vengriškas jautienos guliašas kazane
Kategorija: Receptai Kazane / Jautiena, veršiena
Ingredientai
- jautienos: 1 kilogramo
- paprikų: 2
- miltų: 1 nepilnos stiklinės
- svogūnų: 3
- lašinukų: 70 gramų
- trintų pomidorų: 2 skardinių
- česnako: 6 skiltelių
- kiaušinių: 1
- čili pipirų: 2
- žalumynų
- Prieskoniams:
- pipirų
- druskos
- maltos saldžiosios paprikos: 2 valgomųjų šaukštų
- kajeno: 0,5 arbatinio šaukštelio
- lauro lapų: 1
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į kazaną dėkite kubeliais pjaustytus lašinukus ir pakepkite, kol pasileidžia taukai.
2. Po to spirgučius išimkite iš kazano ir sudėkite smulkintus svogūnus ir juos apkepkite, kol tampa pusiau permatomi.
3. Tuomet sudėkite kubeliais pjaustytą jautieną. Maišydami apkepkite jautieną su svogūnais.
4. Sudėkite maltą saldžiąją papriką ir kajeno pipirą, gerai išmaišykite. Kepkite maždaug 4-5 minutes.
5. Supilkite trintus pomidorus, susmulkintą papriką ir užpilkite 0,5 litro verdančio vandens. Dėl kvapo įmeskite čili pipirus, uždenkite kazaną ir ant minimalios kaitros virkite maždaug 40 minučių.
6. Per tą laiką, kol verda guliašas, pasigaminkite kleckus. Į indą dėkite miltus, žiupsnį druskos ir muškite vieną kiaušinį. Iškočiokite į standų guzą. Atidėkite jį į šoną 15-20 minučių pailsėti.
7. Po 40 minučių guliašą pasūdykite ir papipirinkite pagal savo skonį, įdėkite lauro lapą ir smulkintą česnaką. Čili pipirus išimkite.
8. Iš tešlos gnaibykite nedidelius rutuliukus ir meskite į guliašą. Virkite dar apie 15 minučių, pilkite į lėkštę, apibarstykite susmulkintais žalumynais, patiekite ir skanaukite!
9. Pastebėjimas: Visą gamybos procesą galite pamatyti video recepte prisegtame žemiau.
Senovinis austriškas guliašas su jautiena
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
Tikras vengriškas jautienos guliašas
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS
MONGOLIŠKA JAUTIENA
Spagečiai Su Vištiena
RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS
JAUTIENOS PLOVAS ORKAITĖJE
čili sriuba / troškinys su faršu
Jautienos troškinys su daržovėmis
Pica su balzamine vištiena
GULIAŠAS - PAGALIAU RADAU SAU SKANIAUSIĄ RECEPTĄ!
Stirnienos mėsos troškinys
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS
Šiltos daržovių salotos su krevetėmis
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
Marokietiškas saldžių bulvių pyragas
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė
Labai skanūs mėsos kukuliai baltame padaže
Troškinys su malta mėsa
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS