MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)

Kategorija: Sriubos / Jautiena, veršiena


MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)

Paskelbė:
27 Kovo 2019
maltos jautienos: 400 gramų
svogūnų: 1
paprikų: 1
morkų: 1
bulvių: 3
česnakų: 2 skiltelių
pomidorų padažo: 1 indelio
lauro lapų: 2
druskos
pipirų
aštrių čili prieskonių: 1 arbatinio šaukštelio
Pirmiausia į didelį puodą pilkite stiklinę vandens, užvirkite bei sudėkite jautienos faršą. Palaipsniui pjaustykite bei dėkite į puodą daržoves, vis užpildamos vandeniu - pradžioje morkas, tuomet svogūnus, paprikas ir bulves. Aš pati dar kartais mėgstu įberti kokią saujelę ryžių. Pasūdykite, berkite pipirų, įdėkite lauro lapą bei čili prieskonius.
Tada užpilkite pomidorų padažu, patroškinkite dar maždaug 5 minutes bei pabaigoje suberiame susmulkintas česnako skilteles. Šiek tiek pavirkite ir galite mėgautis:)
Pastebėjimas: Labai gardu patiekti su grietine ir/ar mėgstama duonyte.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: