Senovinis austriškas guliašas su jautiena
Kategorija: Jautiena, veršiena
Ingredientai:
- jautiena: 440 gramų (aš naudoju "Kitchen me" sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnį be kaulo "RIB EYE")
- miltai: 5 šaukštų
- druska: pagal skonį
- malti pipirai: pagal skonį
- svogūnai: 1 (didelio)
- rūkyta paprika: 1 šaukštelio
- česnakas: 2 skiltelių
- aliejus
- kmynai: 1 šaukštelio
- pomidorų pasta: 1 šaukšto
- jautienos sultinys: 500 mililitrų
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia mėsą supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais.
- Apvoliokite miltų, druskos ir pipirų mišinyje.
- Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų.
- Sudėkite mėsą. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
- Apkepusią jautieną išimkite iš keptuvės ir padėkite šiltai.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejaus šlakelį ir pakepinkite susmulkintą pusžiedžiais svogūną, kepkite maždaug 4 minutes.
- Tada sudėkite susmulkintus česnakus. Pakepinkite maždaug 30 sekundžių.
- Sudėkite pomidorų pastą, paprikos miltelius ir maišydami patroškinkite maždaug 1-2 minutes.
- Sudėkite atgal mėsą, berkite kmynus, dėkite druskos, pipirų, pilkite sultinį ir uždengę ant silpnos ugnies troškinkite maždaug 1,5-2 valandas.
- Valgykite su mėgstamu garnyru. Galima valgyti ir vieną. Skanaus!
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU
Keptas brandintos jautienos antrekotas ir kumpis
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
JAUTIENOS STEIKAS SU HOLLANDAISE PADAŽU
Jautienos antrekotas keptuvėje
Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
GULIAŠAS - PAGALIAU RADAU SAU SKANIAUSIĄ RECEPTĄ!
JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Orkaitėje keptas guliašas su paprikomis
Pikantiški 6 šašlykų receptai
TRINTA POMIDORŲ IR PAPRIKŲ SRIUBA
MAKARONAI SU RŪKYTA VIŠTIENA, BROKOLIAIS IR POMIDORŲ PASTA
Jautienos troškinys su daržovėmis
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS
Jautienos kukuliai su kario ir kokosų pieno padažu
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
Sotus avienos ragu
JAUTIENOS STEIKAS SU KEPTU KIAUŠINIU IR AŠTRIU PADAŽU