Senovinis austriškas guliašas su jautiena

Kategorija: Jautiena, veršiena


Senovinis austriškas guliašas su jautiena

Paskelbė:
19 Geg. 2020

Ingredientai:


    • jautiena: 440 gramų (aš naudoju "Kitchen me" sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnį be kaulo "RIB EYE")
    • miltai: 5 šaukštų
    • druska: pagal skonį
    • malti pipirai: pagal skonį
    • svogūnai: 1 (didelio)
    • rūkyta paprika: 1 šaukštelio
    • česnakas: 2 skiltelių
    • aliejus
    • kmynai: 1 šaukštelio
    • pomidorų pasta: 1 šaukšto
    • jautienos sultinys: 500 mililitrų

  1. Recepto paruošimas:

  2. Pirmiausia mėsą supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais.
  3. Apvoliokite miltų, druskos ir pipirų mišinyje.
  4. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  5. Sudėkite mėsą. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
  6. Apkepusią jautieną išimkite iš keptuvės ir padėkite šiltai.
  7. Keptuvėje įkaitinkite aliejaus šlakelį ir pakepinkite susmulkintą pusžiedžiais svogūną, kepkite maždaug 4 minutes.
  8. Tada sudėkite susmulkintus česnakus. Pakepinkite maždaug 30 sekundžių.
  9. Sudėkite pomidorų pastą, paprikos miltelius ir maišydami patroškinkite maždaug 1-2 minutes.
  10. Sudėkite atgal mėsą, berkite kmynus, dėkite druskos, pipirų, pilkite sultinį ir uždengę ant silpnos ugnies troškinkite maždaug 1,5-2 valandas.
  11. Valgykite su mėgstamu garnyru. Galima valgyti ir vieną. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: