JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
Kategorija: Grybų patiekalai / Jautiena, veršiena
- jautiena: 500 gramų
- morkos: 2-3 (didelių)
- konservuotos pupelės pomidorų padaže: 200 gramų
- pievagrybiai: 200 gramų
- svogūnų milteliai: 1 šaukšto
- česnakas: 2-3 skiltelių
- miltai: 1-2 šaukštų
- Marinatui:
- garstyčios: 1 šaukšto
- citrinos sultys: 1 šaukšto
- bazilikas: 1 arbatinio šaukštelio
- raudonėlis: 1 arbatinio šaukštelio
- pipirai: žiupsnelio
- aliejus: poros šaukštų
- Pirmiausia iš visų nurodytus ingredientų paruošiame marinatą. Aliejaus pilame tiek, kad gautume nepernelyg tirštą marinatą. Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, ant jos užpilame marinatą, gerai išmaišome bei palikti marinuotis mažiausiai porai valandų.
- Tuomet keptuvėje aliejuje and gana didelės ugnies apkepiame mėsos gabaliukus, kad jie šiek tiek apskrustų. Mėsą dedame į puodą, o toje pačioje keptuvėje apkepiname šiaudeliais supjaustytas morkas su svogūnų milteliais bei susmulkintu česnaku. Morkas taip pat dedame į puodą.
- Tada viską užpilame vandeniu bei troškiname maždaug 30-60 minučių, priklausomai nuo troškinamos mėsos kietumo. Po to į puodą dedame stambiai supjaustytus pievagrybius, pupeles, paskaniname druska (jeigu trūksta ir pipirais) ir dar patroškiname maždaug 20 minučių. Jei troškinant nugaruoja per daug vandens, jo dar įpilame.
- Pabaigoje, jeigu padažas kiek per skystas, nedideliame kiekyje troškinio padažo išmaišome miltus, supilame viską į troškinį bei gerai išmaišiusios patroškiname dar 5 minutes. Labai gardu valgyti su bulvių koše bei marinuotais agurkais. Patiekiame ir mėgaujamės!
Jautienos troškinys su daržovėmis
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena
mišrainė su pupelėmis ir kumpiu
LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Pikantiški kiaulienos iešmeliai
GULIAŠAS - PAGALIAU RADAU SAU SKANIAUSIĄ RECEPTĄ!
Kiaušinius dažome natūraliai
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Tikras vengriškas jautienos guliašas
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS
Stirnienos mėsos troškinys
Jautienos antrekotas keptuvėje
TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU
Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis
Pikantiški 6 šašlykų receptai
MARINUOTA KIAULIENOS ŠONINĖ SU BULVĖMIS
WASABI MARINATAS VIŠTIENAI