JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS
Kategorija: Jautiena, veršiena
- jautienos faršas: 500 gramų
- kiaušiniai: 1
- svogūnai: 1
- malti džiūvesėliai: 100 gramų
- paprikos: 1
- konservuoti ananasai: 1 nedidelės skardinės
- druska
- pipirai
- miltai
- sojos padažas: 3 valgomųjų šaukštų
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- actas: 1 valgomojo šaukšto
- kukurūzų krakmolas: 1 valgomojo šaukšto
- vanduo: 2 puodelių (arba jautienos sultinys)
- aliejus (kepimui)
- Iš pradžių jautienos faršą sumaišome su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu bei džiūvėsėliais, įberiame druskos ir pipirų pagal savo skonį. Viską gerai išmaišome bei suformuojame nedidelius kukulius.
- Tuomet papriką bei ananasą supjaustome gabaliukais.
- Tada iš sojos padažo, cukraus, acto, kukurūzų krakmolo bei vandens (arba sultinio) padarome padažą - tiesiog viską sumaišome tarpusavyje.
- Po to mėsos kukulius apvoliojame miltuose bei iškepame gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Iškepusius kukulius išimame iš keptuvės. Paskui į keptuvę sudedame papriką bei ananasus. Šiek tiek apkepame. Supilame paruoštą padažą, sudedame iškepusius mėsos kukulius. Viską pakaitiname kelias minutes.
- Galiausiai patiekiame su virtais ryžiais arba makaronais. Mėgaujamės!
Pikantiški 6 šašlykų receptai
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
KALAKUTIENOS KUKULIAI
Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais
KALAKUTIENOS KUKULIAI
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU SŪRIU
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
BULVIŲ KUKULIAI SU KEPENĖLĖMIS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Šniceliai su balta duona ir padažu
ŽUVIES KOTLETAI | RECEPTAS
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
Ryžių patiekalas su vištiena ir riešutais
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
KALAKUTIENOS IR RYŽIŲ KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU