JAUTIENOS TROŠKINYS SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS
Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos
- virtų perlinių kruopų
- jautienos
- česnakų
- mėgstamų prieskonių (naudoti malti juodieji pipirai pipirai, lauro lapai, druska, raudona malta paprika, prieskoninės žolelės)
- morkų
- naminio pomidorų padažo
- vandens (arba sultinio)
- Pastebėjimas: Visų nurodytų ingredientų kiekį matuokite pagal savo norus ir pageidavimus.
- Iš pradžių perlines kruopas užsimerkiame iš vakaro bei išverdame pasūdytame vandenyje.
- Tuomet jautieną supjaustome kubeliais arba juostelėmis. Keptuvėje apkepame jautieną, pagardiname mėgstamais prieskoniais, šiuo atveju mes naudojome: šviežiai maltus pipirus, druską bei lauro lapus. Uždengusios troškiname maždaug 60 minučių valandą. Stebime, kad nepritrūktų drėgmės (vis įpilame vandens arba sultinio).
- Tada morkas supjaustome kubeliais bei suberiame į keptuvę. Beriame raudoną maltą papriką, česnakus (česnakus išspaudžiame arba tiesiog neluptą spūstelime ir įmetame į keptuvę) bei dar patroškiname maždaug pusvalandį. Po to beriame perlines kruopas, naminio pomidorų padažo, prieskoninių žolelių bei dar patroškiname maždaug 10 minučių. Skanaujame!
Panašūs receptai
Jautienos troškinys su perlinėmis kruopomis ir morkomis
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
Jautienos troškinys su morkomis
Vengriškas jautienos guliašas kazane
PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS
Vengriškas jautienos guliašas
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
Ilgai kepta plėšyta jautiena
JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS
RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS