JAUTIENOS TROŠKINYS SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS
Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos

- virtų perlinių kruopų
- jautienos
- česnakų
- mėgstamų prieskonių (naudoti malti juodieji pipirai pipirai, lauro lapai, druska, raudona malta paprika, prieskoninės žolelės)
- morkų
- naminio pomidorų padažo
- vandens (arba sultinio)
- Pastebėjimas: Visų nurodytų ingredientų kiekį matuokite pagal savo norus ir pageidavimus.
- Iš pradžių perlines kruopas užsimerkiame iš vakaro bei išverdame pasūdytame vandenyje.
- Tuomet jautieną supjaustome kubeliais arba juostelėmis. Keptuvėje apkepame jautieną, pagardiname mėgstamais prieskoniais, šiuo atveju mes naudojome: šviežiai maltus pipirus, druską bei lauro lapus. Uždengusios troškiname maždaug 60 minučių valandą. Stebime, kad nepritrūktų drėgmės (vis įpilame vandens arba sultinio).
- Tada morkas supjaustome kubeliais bei suberiame į keptuvę. Beriame raudoną maltą papriką, česnakus (česnakus išspaudžiame arba tiesiog neluptą spūstelime ir įmetame į keptuvę) bei dar patroškiname maždaug pusvalandį. Po to beriame perlines kruopas, naminio pomidorų padažo, prieskoninių žolelių bei dar patroškiname maždaug 10 minučių. Skanaujame!
Panašūs receptai

Jautienos troškinys su perlinėmis kruopomis ir morkomis

VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS

LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS

JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS

Jautienos troškinys su morkomis

Vengriškas jautienos guliašas kazane

PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS

Vengriškas jautienos guliašas

BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA

Ilgai kepta plėšyta jautiena

JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS

RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS