Maltos jautienos stir-fry
Kategorija: Jautiena, veršiena
Ingredientai
- Jautienos faršas: 500 g
- Svogūnai: 1 vnt.
- Morkos: 1 vnt.
- Česnakai: 4 skiltelės
- Saldžioji paprika: 0,5 vnt.
- Čili pipirai: pagal skonį (nebūtina)
Padažui:
- Sojos padažas: 3 valg. š.
- Pomidorų padažas: 3 valg. š.
- Medus: 2 valg. š.
- Ryžių actas: 2 valg. š.
- Sriracha padažas: 1 valg. š.
Recepto paruošimas
1. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
2. Morką sutarkuoti.
3. Papriką supjaustyti kubeliais.
4. Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir sudėti pjaustytą svogūną, papriką, tarkuotas morkas ir įspausti česnako skilteles.
5. Kai daržovės apkeps, sudėti faršą.
6. Kepti maišant kol faršas bus pilnai iškepęs.
7. Padažui paruošti visus ingredientus sumaišyti dubenėlyje.
8. Paruoštą padažą supilti ant faršo su daržovėmis. Pakaitinti šiek tiek, kol padažas karamelizuosis. Sudėti smulkintą čili pipirą.
9. Patiekti su ryžiais ir mėgstamomis daržovėmis.
Raktažodžiai:
Jautiena, jautienos patiekalai, patiekalai iš faršo - maltos mėsos, azijietiški patiekalai, pasaulio puodai - virtuvė, jautienos faršas, stir fry, malta mėsa su daržovėmis.
JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS
Jautienos befstrogenas
Faršo ir bulvių kepsnys
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
Tikras vengriškas jautienos guliašas
Nachos receptas su jautienos faršu ir sūriu
Netikras zuikis Amerikietiškai
Vengriškas jautienos guliašas kazane
Lazanija su jautiena ir bešamelio padažu
Naminiai gruziniški Chinkali koldūnai su mėsa
Tinginių balandėliai
MONGOLIŠKA JAUTIENA
Čili sriuba
Ilgai kepta plėšyta jautiena
JAUTIENOS PLOVAS ORKAITĖJE
Jautiena kinietiškai: jautienos ir daržovių "stir-fry" ir teriyaki
Sloppy Joe-naminis mėsainis su jautienos faršu
"Tinginių balandėliai"
Buritai su malta jautiena, ryžiais, pupelėmis ir čederiu
Jautienos troškinys su perlinėmis kruopomis ir morkomis
Jautienos antrekotas su traškiais brokoliais ir spalvingomis paprikomis
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
Jautienos antrekotas keptuvėje