Įkelti receptą
Rodyti Kategorijas


Maltos jautienos stir-fry

Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos


Maltos jautienos stir-fry

Paskelbė:

Ingredientai

  • Jautienos faršas: 500 g
  • Svogūnai: 1 vnt.
  • Morkos: 1 vnt.
  • Česnakai: 4 skiltelės
  • Saldžioji paprika: 0,5 vnt.
  • Čili pipirai: pagal skonį (nebūtina)
Padažui:
  • Sojos padažas: 3 valg. š.
  • Pomidorų padažas: 3 valg. š.
  • Medus: 2 valg. š.
  • Ryžių actas: 2 valg. š.
  • Sriracha padažas: 1 valg. š.


Recepto paruošimas

1. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.

2. Morką sutarkuoti.

3. Papriką supjaustyti kubeliais.

4. Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir sudėti pjaustytą svogūną, papriką, tarkuotas morkas ir įspausti česnako skilteles.

5. Kai daržovės apkeps, sudėti faršą.

6. Kepti maišant kol faršas bus pilnai iškepęs.

7. Padažui paruošti visus ingredientus sumaišyti dubenėlyje.

8. Paruoštą padažą supilti ant faršo su daržovėmis. Pakaitinti šiek tiek, kol padažas karamelizuosis. Sudėti smulkintą čili pipirą.

9. Patiekti su ryžiais ir mėgstamomis daržovėmis.