Naked burgers - Atviri naminiai mėsainiai

Kategorija: Užkandžiai / Jautiena, veršiena


Naked burgers - Atviri naminiai mėsainiai

Paskelbė:
21 Gruodžio 2024

Ingredientai

  • Plokščiaduonės: 2 vnt.
  • Iceberg salota: didelė sauja
  • Marinuoti agurkėliai: 4 vnt.
  • Raudonasis svogūnas: 0,5 vnt.
  • Jautiena: 200 g (ar kiauliena, malta)
  • Druska: pagal skonį
  • Pipirai: pagal skonį
  • Sūris: sauja (tarkuotas)
  • Aliejus: kepimui
Padažui: 
  • Majonezas: 1 valg. š.
  • Garstyčios: 1 arb. š.
  • Saldžiarūgštis padažas: 2 arb. š.
  • Actas: 1 arb. š.


1. Keptuvėje įkainti šiek tiek aliejaus ir sudėti maltą mėsą.

2. Įberti druskos ir pipirų, išmaišyti. Mėsą pilnai iškepti.

3. Ant iškeptos mėsos suberti sūrį (nemaišyti), uždengti keptuvę dangčiu ir pakaitinti, kol sūris išsilydis.

4. Smulkiai supjaustyti salotą, svogūną ir agurkėlius.

5. Plokščiaduonę šiek tiek pašildyti.

6. Padažui sumaišyti ingredientus dubenėlyje. Jeigu norisi, įberti šiek tiek druskos.

7. Ant pašildytos plokščiaduonės dėti keptą mėsą.

8. Sudėti smulkintas daržoves ir viską pagardinti padažu.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: