Ryžių vermišeliai su faršu ir moliūgais

Kategorija: Mėsos patiekalai


Ryžių vermišeliai su faršu ir moliūgais

Paskelbė:
25 Liepos 2022
Savo namuose turėjau ryžių vermišelių ir maltos kiaulienos, vis svarsčiau ką čia galėčiau pagaminti. Tad panaršiau internete ir radau vieną labai gražiai atrodžiusį receptą su moliūgais. Teko nubėgti į parduotuvę, nes neturėjau pupelių daigų ir saldaus sojos padažo, bet galiu pasakyti, kad buvo verta, nes patiekalas gavosi tikrai labai. Galiu teigti, kad tai labai pasiteisinęs patiekalas, kai pritrūksta minčių ką pasigaminti ir norisi kažko nesunkiai ir gan greit pagaminimo. Buvo labai skanūs pietūs, dabar atėjo ir Jūsų eilė pamėginti! ;) 



Ingredientai



  • ryžių vermišeliai: 100 gramų
  • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
  • česnakas: 2 skiltelių
  • malta kiauliena: 100 gramų
  • moliūgas: 100 gramų
  • pupelių daigai: 100 gramų
  • vanduo: 0,5 puodelio
  • sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų
  • saldus sojos padažas: 1 valgomojo šaukšto
  • baltieji pipirai

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių ryžių vermišelius užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame pastovėti, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. Po to nusausiname.
3. WOK keptuvėje (tinka ir paprasta, jeigu tokios neturite) įkaitiname aliejų, jame pakepiname smulkintą česnaką.
4. Tada sudedame maltą kiaulienos faršą ir supjaustytą moliūgą, pakepame vis maišydami.
5. Pilkite vandenį, sojų padažą, saldų sojų padažą, berkite pipirų ir užvirkite.
6. Sudėkite vermišelius ir gerai išmaišykite.
7. Sudėkite pupelių daigus ir toliau kaitinkite maišydami, kol padažas susigeria į makaronus. Patiekite ir skanaukite! :)
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: