Kiaulienos kepsnys su garstyčiomis ir medumi
Kategorija: Mėsos patiekalai / Kiauliena
Tokie kiaulienos kepsniai su garstyčiomis ir medumi, iškepti keptuvėje, gaunasi fantastiškai skanūs ir patinkantys bene visiems, kurie mėgsta mėsos patiekalus. Kai tik užsinoriu mėsiškų patiekalų, aš visada prisimenu šį receptą, nes man šis patiekalas labai patinka. Tikrai labai rekomenduoju ir Jums pamėginti šitaip pasigaminti. Rezultatas Jūsų nenuvils! :)
Tik primigtinai rekomenduoju, kad gamindami pasirinktumėte kokybiškas, mėgstamas garstyčias.
1. Pirmiausia kiaulieną lengvai pamušame ir įtriname druska, pipirais bei itališkais prieskoniais.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname kiaulieną po maždaug 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
3. Išimame kiaulieną ir atidedame į šoną.
4. Į tą pačią keptuvę dedame sviestą ir susmulkintus česnakus, poro baltąją dalį, taip pat ir pievagrybius. Pakepiname maždaug 60 sekundžių.
5. Supilame sultinį, grietinėlę, dedame medų, garstyčias ir maišydami paverdame dar maždaug 4 minutes.
6. Sudedame atgal kiaulieną ir dar pakaitiname apie 2 minutes.
7. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Tik primigtinai rekomenduoju, kad gamindami pasirinktumėte kokybiškas, mėgstamas garstyčias.
Ingredientai
- kiaulienos nugarinė: 4 gabaliukų (galima naudoti ir vištieną)
- itališki prieskoniai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- druska
- pipirai
- alyvuogių aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
- sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
- česnakas: 3 skiltelių
- pievagrybiai: 4
- porai: 1
- sultinys: 1 stiklinės (geriausia vištienos)
- riebi grietinėlė: 125 mililitrų
- Dižono garstyčios: 2 valgomųjų šaukštų
- medus: 1 valgomojo šaukšto
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaulieną lengvai pamušame ir įtriname druska, pipirais bei itališkais prieskoniais.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname kiaulieną po maždaug 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
3. Išimame kiaulieną ir atidedame į šoną.
4. Į tą pačią keptuvę dedame sviestą ir susmulkintus česnakus, poro baltąją dalį, taip pat ir pievagrybius. Pakepiname maždaug 60 sekundžių.
5. Supilame sultinį, grietinėlę, dedame medų, garstyčias ir maišydami paverdame dar maždaug 4 minutes.
6. Sudedame atgal kiaulieną ir dar pakaitiname apie 2 minutes.
7. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Raktažodžiai:
kiauliena, nugarine, kiaulienos nugarine, druska, alyvuogiu aliejus, pipirai, sviestas, cesnakas, pievagrybiai, porai, sultinys, garstycios, grietinele
Lėtai kepta kiaulienos nugarinė orkaitėje su oda ir kaulu, su garstyčiomis
KIAULIENOS KEPSNYS SU SVOGŪNŲ PADAŽU
Vištienos kepsniai su sūriu
Naminės garstyčios su medumi
Kiauliėnos nugarinės kepnsiai kepti orkaitėje
Labai skanus sultingas kiaulienos karbonadas iš faršo
KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS
Silkė norvegiškai su svogūnais, kiaušiniais, actu ir garstyčiomis
Kiaulienos sprandinės bbq kepsniai
Kiaulienos sprandinės šašlykas, marinuotas su angliškomis garstyčiomis
Kugelis kitaip - labai džiaugiuosi išmėginusi
Kiaulienos nugarinė su bruknių padažu
Traškūs - griežinėliais marinuoti agurkai su actu, svogūnais ir garstyčiomis
Įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais
Bulviniai arba Kėdainių blynai ruošti kamado tipo grilyje
Kiaulienos nugarinės marinatas
Keptas mėsos - kiaulienos sprandinės kepsnys "Armonika"
Močiutės vištienos kepsneliai su majonezu, sūriu, kiaušiniais ir česnakais
Kiaulienos kotletai su traškia plutele
Naminis majonezas su garstyčiomis
Kiaulienos iešmeliai orkaitėje
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais
Labai skani F1 bulvinė pica su kiaulienos faršu ir sūriu
Sultingas vištienos blauzdelių šašlykas su soja, medumi ir aliejumi