Bemielės tešlos pica
Kategorija: Makaronai, pica
Tešlos kiekio užtenka picai per visą orkaitės skardą
Padas:
apie 320 gr. miltų
70 ml. vandens
125 ml. grietinės arba natūralaus jogurto
2 a.š. cukraus
0,5 a.š. druskos
1 a.š. kepimo miltelių
50 ml. alyvuogių aliejaus
1 a.š. provanso žolelių
Įdarui rinkitės, kas Jums patika
Mano įdaras:
vištienos kumpis
Mocarela
fermentinis sūris
marinuoti agurkai
pomidorai
naminio pomidorų padažo, majonezo, česnakų padažas padui
Truputį pašildytame vandenyje išmaišome druską ir cukrų, kad ištirptų. Suberiame provanso žoleles, supilame grietinę/jogurtą, pusę aliejaus. Beriame po truputį miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir maišome, kol galėsime minkyti tešlą. Užminkę tešlą supilame likusį aliejų ir gerai išminkome. Turi gautis lygi, elastinga, minkšta, bet prie rankų nelimpanti tešla. Dedame tešlą į polietileno maišelį, ir paliekame pastovėti kambario temperatūroje 20 min.
Tešlą iškočiojame į 0,5 cm. lakštą, sudedame norimus produktus ir kepame kaip bet kurią kitą picą - iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. Skanaus!
P.S. Labai greitai ir paprastai padaromas padas - nereikia laukti, kol pakils tešla :)
Padas:
apie 320 gr. miltų
70 ml. vandens
125 ml. grietinės arba natūralaus jogurto
2 a.š. cukraus
0,5 a.š. druskos
1 a.š. kepimo miltelių
50 ml. alyvuogių aliejaus
1 a.š. provanso žolelių
Įdarui rinkitės, kas Jums patika
Mano įdaras:
vištienos kumpis
Mocarela
fermentinis sūris
marinuoti agurkai
pomidorai
naminio pomidorų padažo, majonezo, česnakų padažas padui
Truputį pašildytame vandenyje išmaišome druską ir cukrų, kad ištirptų. Suberiame provanso žoleles, supilame grietinę/jogurtą, pusę aliejaus. Beriame po truputį miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir maišome, kol galėsime minkyti tešlą. Užminkę tešlą supilame likusį aliejų ir gerai išminkome. Turi gautis lygi, elastinga, minkšta, bet prie rankų nelimpanti tešla. Dedame tešlą į polietileno maišelį, ir paliekame pastovėti kambario temperatūroje 20 min.
Tešlą iškočiojame į 0,5 cm. lakštą, sudedame norimus produktus ir kepame kaip bet kurią kitą picą - iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. Skanaus!
P.S. Labai greitai ir paprastai padaromas padas - nereikia laukti, kol pakils tešla :)
Pica su faršu
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Pica su tunu
Pica su mocarela ir pomidorais
Minkščiausi ir greičiausi obuolių suktinukai.
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Labai skanios spurgos
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Sausainiai-juostelės su džemu
Sausainiai-juostelės su džemu
Raudonas picos padažas
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Šventėms – tortas „Snickers“
Sveikuoliška pica vegetarams ir ne tik
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
NAMINIAI MACARONS
Kiaušinius dažome natūraliai
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Lengvas pomidorų padažas picai
Šokoladinis karamelinis pyragas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Pica su vištiena ir ananasais
Spūrgos -minkštutėlės