Bemielės tešlos pica

Kategorija: Makaronai, pica


Bemielės tešlos pica

Paskelbė:
07 Vasario 2022
Tai itin greitai ir paprastai pagaminamas picos padas be mielių, kadangi jos nėra naudojamos - visiškai nereikia laukti, kol tešla pakils. Tai paspartina visą gamybos procesą, o ir pats pagrindas skoniu man asmeniškai yra tikrai fantastiškas. Rekomenduoju! :)


Ingredientai


  • Picos padui:


    • miltai: 320 gramų
    • vanduo: 70 mililitrų
    • grietinėlė: 125 mililitrų (arba natūralus jogurtas)
    • cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • alyvuogių aliejus: 50 mililitrų
    • Provanso žolelės: 1 arbatinio šaukštelio
  • Įdarui:

    • vištienos kumpis
    • Mozzarella sūris
    • fermentinis sūris
    • marinuoti agurkai
    • pomidorai
    • pomidorų padažas
    • česnakinis padažas


Recepto paruošimas



1. Pradžioje truputį pašildykite vandenyje ištirpintame druską bei cukrų. Suberkite Provanso žoleles, supilkite grietinėlę arba jogurtą bei 25 mililitrų aliejaus.
2. Tuomet sumaišykite miltus su kepimo milteliais bei po truputį berkite į vandenį ir maišykite, kol galėsite minkyti tešlą. Užminkius tešlą supilkite likusį aliejų bei gerai ją dar išminkykite, kol gausime elastingą, prie rankų nelimpančią tešlą.
3. Tada dėkite tešlą į polietileno maišelį bei palikite 20 minučių pastovėti kambario temperatūroje.
4. Tešlą iškočiokite į 0.5 centimetro storio pagrindą bei sudėkite norimus produktus (arba nurodytus prie skirtų įdarui).
5. Kepkite maždaug 20-30 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: