Štai vienintelis teisingas picos tešlos receptas!
Kategorija: Makaronų ir picos patiekalų receptai

Šis paprastas ir greitas picos tešlos receptas leis jums paruošti idealią bazę bet kokiam picos įdarui. Minkšta, puri ir lengvai formuojama tešla yra puikus pasirinkimas, nes ji puikiai išlaiko formą ir yra ideali tiek tradicinėms, tiek neįprastoms picoms. Su šiuo receptu galėsite mėgautis tikra itališka pica ar sukurti savo unikalų derinį.
Nauda sveikatai:
Ši picos tešla pagaminta naudojant mieles, kurios ne tik padeda tešlai pakilti, bet ir yra naudingos organizmui, nes yra šaltinis B grupės vitaminų, kurie svarbūs energijos gamybai ir nervų sistemos sveikatai. Alyvuogių aliejus suteikia tešlai gerųjų riebalų, kurie naudingi širdžiai, o miltai suteikia energijos. Tešla gali būti praturtinta papildomais ingredientais, pavyzdžiui, pilno grūdo miltais, kad būtų gausesnė skaidulų.
Ingredientai
- šiltas vanduo: 250 mililitrų
- miltai: 450 gramų
- mielės: 10 gramų
- druska
- cukrus
- aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių į dubenį supilame vandenį.
2. Įdedame mieles, druską, cukrų ir gerai išmaišome.
3. Įdedame 250 gramų miltų, sviesto ir kruopščiai permaišome.
4. Po to suberiame likusius miltus ir užmaišome minkštą bei purią tešlą.
5. Paliekame tešlą valandai.
6. Iškočiojame tešlą į apskritimą arba stačiakampį priklausomai nuo jūsų kepimo skardos ir viršuje dedame savo mėgiamą įdarą
7. Pasidalinkite komentaruose koks picos įdaras yra Jūsų mėgstamiausias. :) PRISEGU VIDEO
Panašūs receptai











