Sluoksniuotos tešlos mini picos

Kategorija: Makaronų ir picos patiekalų receptai / Užkandžių receptai


Sluoksniuotos tešlos mini picos

Paskelbė:

Šios sluoksniuotos tešlos mini picos – puikus ir greitas užkandis, kurį galima ruošti bet kuriuo metu. Sluoksniuota bemielė tešla suteikia lengvumo ir traškumo, o įvairūs ingredientai – šoninė, pievagrybiai ir sūris – sukuria tobulo skonio derinį. Šios mini picos idealiai tiks tiek vakarienei, tiek kaip užkandis susitikimuose su draugais ar šeima.


Nauda sveikatai:


Sluoksniuota tešla, nors ir lengvai paruošiama, gali būti puiki alternatyva sunkesnėms picos tešloms, o pasirinkti ingredientai, kaip šoninė ir pievagrybiai, suteikia daug baltymų bei naudingų maistinių medžiagų. Pievagrybiai yra puikus vitamino D ir sklijuojančių skaidulų šaltinis, o šoninė suteikia reikalingų riebalų, kurie gali padėti ilgiau išlaikyti energiją.


Ingredientai

  • sluoksniuota bemielė tešla
  • pomidorų padažas
  • šoninė
  • sūris
  • pievagrybiai


Recepto paruošimas

1. Pradžioje sluoksniuotą tešlą iškočiokite ir aptepkite ją su pomidorų padažu.

2. Tuomet užbarstykite su sūriu, apdėliokite su šonine ir pievagrybiais.

3. Galiausiai dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros bei kepkite maždaug 15 minučių, kol viršus gražiai apskrus. Skanaukite!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook